What’s on this weekend – 24 t/m 26 maart

Posted By Judith Sterkenburg / 23 maart 2017 / 0 Reacties

It’s Friyay! Je weekend begint. En als die van jou nog helemaal voor je open ligt, dan geven wij je weer graag een paar fijne tips to enjoy your weekend. Het goede nieuws? Er is genoeg te doen! Het slechte? Wij kunnen niet kiezen… Dus… follow the fox en kies je eigen #favourites.

Galerie-Marzee

Galerie Marzee

Kunstliefhebbers opgelet! Galerie Marzee maakt zich dit weekend op voor weer een big change. Maar liefst vijf(!) nieuwe exposities worden zondagmiddag om 16.00 uur geopend. Met veel sieraden, bling bling en juwelen én kraplappen. Say what? Wij zeggen: go and find out yourself, want Marzee nodigt iedereen uit om de opening van deze tentoonstellingen bij te wonen, samen met de kunstenaars. Toegang is gratis. Kun je zondag niet? Dan heb je nog tot en met 7 juni om de exposities te bewonderen.

What’s on? Opening van maar liefst 5 nieuwe exposities
When? Zondag 26 maart, van 16.00 – 19.00 uur
Where? Galerie Marzee

Yogavakantie-Susumna

Weekendje wegdromen

Eén van onze yoga-hotspots in Nijmegen, Susumna, is een yogastudio met een bijzonder aanbod yogalessen: hathayoga, yinyoga, hormoonyoga, zwangerschapsyoga, yogalessen na de bevalling, ouder-kindyoga en kinder-yoga. Niet alleen geeft eigenaresse Els deze lessen, ze organiseert ook regelmatig yoga-workshops op zondagochtend. En nu ook… – oh heaven – een super-relaxte yoga-vakantie! In juni en juli organiseert Els twee yogatrips naar twee verschillende bestemmingen in Frankrijk. Zie jij jezelf al helemaal zen zitten hier? Check dit weekend dan in ieder geval de website van Susumna en boeken maar!

What’s on? Tijd om je super-relax(te) vakantie te boeken
When? Nu!
Where? Bij Els Klievink, Yogastudio Susumna

thirty-dancing-fort-lent

Thirty Dancing

Het enige dertigersdilemma waar jij je dit weekend druk om moet maken is: hoe scoor je nog een kaartje voor dit te gekke feest op een nog té gekkere locatie: Fort Lent! Dance the night away met al je leeftijdsgenoten, want met een minimumleeftijd van 27 jaar, blijven de studenten in ieder geval lekker aan de stadse kant van het water. Met een welkomstdrankje, de garderobe, het niet te missen toiletbezoek én de bitterballen inbegrepen, zeggen wij: why wait?! Check snel de Facebookpagina of Ticketswap om nog een ticket te scoren.

What’s on? Thirty Dancing Nijmegen
When? Zaterdag 25 maart, van 21.00 – 03.00 uur
Where? Fort Lent

Verboden-vruchten-Nijmeegs-boekenfeest

Nijmeegs Boekenfeest

Toch geen ticket kunnen scoren? Give it a second try. Want in De Vereeniging is er zaterdagavond ook een bijzonder feestje. Een spannende editie van het Nijmeegs Boekenfeest met het thema ‘verboden vruchten’. Drank, drugs, overspel en obsceniteit… Wij mensen houden van genot en zijn een tikkeltje verslaafd – zowel in het leven als in de literatuur. Tijdens het Boekenfeest laten schrijvers, dichters, wetenschappers, muzikanten en kunstenaars dit onderwerp ‘shinen’. Welke 50 tinten trek jij aan?!

What’s on? Nijmeegs Boekenfeest
When? Zaterdag 25 maart, van 20.00 – 03.00 uur
Where? Concertgebouw De Vereeniging

Nienke-plus-kaart-editie-2JPG

Nijmeegse uitjes

Als oud-nachtburgemeester kent Doro Krol Nijmegen op haar duimpje. Én weet ze natuurlijk alle mooie en bijzondere plekken te vinden die je zelf niet zo gauw ziet. Luckily wil Doro jou deze heel graag laten zien en organiseert ze regelmatig ‘andere uitjes’. Voor de komende lente- en zomermaanden staan er alweer een heel aantal gepland. Met superleuke wandelingen en routes om te fietsen. Heb je geen zin om te wachten? En wil je dit weekend al lekker van het weer genieten? Scoor dan een FollowFox kaart bij een van onze 70+ hotspots en ontdek dé ‘eyecatchers’ van Nijmegen.

What’s on? Wandelen, fietsen en struinen in en om Nijmegen
When? Dit weekend, met een FF-kaart in de hand én vanaf april, de zomer door. Check de data op hetandereuitje.nl
Where? In en om Nijmegen


Tekst: Judith Sterkenburg | Beeld: Galerie Marzee, FollowFox, Etsy

judith-sterkenburg

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed