Last minute Koningsdag en Koningsnacht 2017 tips!

Posted By Admin@LinkU / 25 april 2017 / 0 Reacties

De drup is verdwenen uit de weersverwachting dus je mag je gaan verheugen op Koningsdag 2017! Niets is leuker dan voorpret en wanneer je lekker met Koningsdag 2017 in Nijmegen blijft, zorgen wij dat dit vast dik in orde komt met ons Kingsday-lijstje. Check it out!

KINGSNIGHT

Koningsdagtips-Nijmegen-2017

Subcultuur Kingsnight @ Doornroosje

Dé tip voor de doorgewinterde Nijmeegse hipsters is Subcultuur tijdens Koningsnacht. Van 23 uur tot in de vroege ochtenduren staat een lekkere party gepland. De hosts? De stoere mannen van Subcultuur en Planet Rose én Vliegwerk Premium en Bijsmaak voor de nodige versnaperingen. Dat belooft veel goeds. Go and see! Klik hier voor het Facebookevent en hier voor kaartjes.

Andere party opties voor Kingsnight: De Vlegel in z’n Underpants @Waalhalla à klik hier voor het Facebookevent. | Boomshakalak XL Koningsnacht 2017 @Koningsplein à klik hier voor het Facebookevent. | Homebase Kingsnight ft. Boomshakalak @Merleyn à klik hier voor het Facebookevent.

KINGSDAY

Koningsdag-oranje-auto

Vrijmarkt @ Goffertweide

Lekker shoppen voor vintage treasures doe je op de Koningsdag 2017 vrijmarkt in de Goffertweide. Andermans rommel kan jouw waardevolle vondst zijn, toch? Je kunt ook zelf een kleedje neerleggen en je portemonnee spekken tijdens de markt. De markt begint al om 9 uur en stopt om 16 uur. Zin in meer spanning? Er staat ook een duiktank op de Goffertweide en daarin een duikervaring opdoen is gratis en voor niks. Klik hier voor de regels van de Koningsmarkt Vrijmarkt en meer info.

Oranjepop-2017-Nijmegen

Oranjepop @ Hunnerpark

Hét Koningsdag feest is zoals elk jaar het meest aan in het Hunnerpark met Oranjepop. In festivalstijl kun je daar de hele dag goed toeven met goede muziek, een drankje in de ene hand en een hap in de andere. De line-up is dik in orde met onder andere NAVARONE en Het Zusje van Debbie. Om 13 uur wordt de dag afgetrapt en de toegang is maar 7,50 euro. Klik hier voor het Facebookevent.

Kids-Koningsdag-Nijmegen

Vage Kinderboel @ De Lindenberg

Kids mee op sleeptouw? Dan is goede entertainment een must! De Lindenberg heeft dat begrepen en biedt uren aan vertier voor aanstaande donderdag met schmink, luchtkussens en spellen voor the little ones en muziek, eten en drinken voor jou. Van 12 uur tot 19 uur staan de deuren voor je open en de entree kost je niets. Klik hier voor het Facebookevent.

Koningsdag-2017-Nijmegen-feestjes

Indiedisco Afterparty @ Merleyn

Voor wie Kingsday het liefst tot in de late uurtjes viert, kan doorrollen naar Merleyn. Daar zak je vanaf 23 uur lekker door op de electro- en indiedeuntjes van DJ Maarten W. Je ticket koop je aan de deur voor 5 euro. Klik hier voor het Facebookevent.

 

Happy kingsday!

Tekst: Avalon Diebels | Beeld: Unsplash.com, Etsy

 

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed