What’s on this weekend – 12 t/m 14 mei

Posted By Judith Sterkenburg / 12 mei 2017 / 0 Reacties

Yes… heel langzaam loopt de temperatuur op en kunnen al die lagen uit! En dus zijn we dit moederdag-weekend out and about! Lekker happend aan de Waal, luierend in Bottendaal en op zondag trakteren we moeders op de lekkerste cake en brunch buiten de deur. Én we nemen haar op sleeptouw om te genieten van het levenslied at the park en knappe wielermannen! Saai? Dit moederdag-weekend? No way!

Rollende-keukens-Nijmegen

Stappen en happen

Niet op Plein 1944, maar aan de fameuze Waalkade strijkt dit jaar Rrrollend Nijmegen neer. Aan het water geniet je heel het weekend van culinaire happen, drankjes en op zondag ook nog eens van passerende wielrenners. We like! Lokaal talent kleurt de dag in en de kids vermaken zich overdag met theater, schminken en knutselen.

What’s on? Rrrollend Nijmegen
When? Vrijdag 12 mei van 16.00 tot 23.00 uur. Zaterdag 13 mei van 12.00 tot 23.00 uur. Zondag 14 mei van 12.00 tot 21.00 uur
Where? Waalkade ter hoogte van Holland Casino

lazy-saturday

Lekker lazy!

Relaxen doe je dit weekend bij de Thiemeloods. Want op zaterdag vier je onder het genot van jazzy tunes dat het weekend nog lang niet afgelopen is. Jazzkoor Lazy Sunday gaat in Bottendaal muzikaal los en bezorgen jou dat heerlijke lazy Saturday afternoon feeling!

What’s on? Lazy Saturday
When?  Zaterdag 13 mei, 14.00 uur & 15.30 uur
Where? Thiemeloods

Wielrenners-Nijmegen

Russshhh-hour!

Met het wielrenner-visus nog vers in het bloed van de Giro d’Italia afgelopen jaar, is het tijd voor een nieuw wielerevent met als kick-off Rush Hour op vrijdagavond. Maar liefst 40 profwielrenners razen door de straten van het oude centrum met één doel: winnen! Voor de start is er een big opening op de Grote Markt en langs het parcours bouw je een eigen feest op het Faberplein of aan de Waalkade met foodtrucks van Rrrollend Nijmegen. Op zondag kun je nog een keer genieten, maar dan van De Ronde van Nijmegen; een recreatieve ronde met extra aandacht voor handbikers, kids en renners met een beperking. Must-do op moederdag!

What’s on? Rush Hour en De Ronde van Nijmegen
When? Vrijdag 12 mei  en zondag 14 mei
Where? Start en finish bij de Waagh, van 19.00 – 21.00 uur

dag-van-het-levenslied

Tunes @ the park

Al 35 jaar wordt de ‘Dag van het Levenslied’ gevierd, met dit jaar een line-up waar je oren van gaan klapperen. O.a. Imca Marina, LalaLadies, Mr. Vinex & de Vinettes en een heuze mystery slotact sieren het programma en zorgen voor een dosis echte Hollandse klassiekers. Daar kunnen jij en je moeder zeker wel een dansje wagen!

What’s on? De Dag van het Levenslied.
When? Zondag 14 mei, 14.00 uur -00.00 uur
Where? Valkhofpark

Yoga-op-zondag

Samen zen!

Afgelopen maandag ging onze cadeau-top-7 voor moederdag live! Mocht je daar nou net niet hét cadeau voor jouw moeder tussen staan, dan hebben we nog een suggestie waar je haar zeker blij mee maakt. Volg samen een fijne zondagochtendsessie bij Yoga Kula en relax to the max! Aanmelden kan via info@yogakula.nl.

What’s on? Zondagochtendsessie Yoga Kula
When? Zondag 14 mei, 11.00 uur
Where? Yoga Kula, Bottelstraat 1G

Weekendbrunch-Nijmegen

Food love!

Moedersliefde? Trust us, die gaat door de maag! Trakteer haar dit moederdag-weekend op een fijne weekendbrunch, een uitgebreide high tea of op een lekker stuk taart, of twee! Klik hier voor de leukste en lekkerste high tea hotspots, hier voor ontbijttoppers en hier voor de ultieme brunch-tip. Enjoy!!!

Have a Fox-on weekend!

Tekst: Nadine Jansen | Beeld: FollowFox, Unsplash.com

judith-sterkenburg

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed