What’s on this extra lange weekend t/m Hemelvaart?!

Posted By Judith Sterkenburg / 18 mei 2017 / 0 Reacties

Na een paar dagen drup meldt de zon zich weer voor het weekend en dat betekent: zonnige plannen maken! Daar helpen wij je natuurlijk weer graag bij. Zo hebben we onder andere lokale bieren in de aanbieding, maar ook dé vrouwenloop van Nederland en een winactie met een Afrikaanse touch! Check it out! 

nevel-team

Open dagen Brouwerij Nevel

Trek in duurzaam en lokaal bier? Mooi! Brouwerij Nevel, gevestigd in het Honigcomplex, opent tijdens de Nederlandse Brouwerijdagen de deuren voor publiek. Greenlovers: Nevel brouwt hun bieren lokaal, dat betekent dat zij ook zelf de gist kweken uit bloemen en fruit uit de omgeving. Onze tip? Op zaterdag of zondag gaan, dan kun je namelijk ook uitgebreid proeven!

What’s on? Brouwerij Nevel open voor publiek
When? Vrijdag 19 t/m zondag 21 mei (op 20 en 21 mei ook uitgebreide proeverij om 15:00 uur) van 12:00 uur tot 17:00 uur
Where? Brouwerij Nevel, Waalbandijk 8D

marikenloop

Marikenloop 2017

De vijftiende Marikenloop vindt aanstaande zondag plaats en is een nieuwe weg ingeslagen met de locatie. Voor het eerst zal de run starten én finishen in Park Brakkenstein. Lekker meelopen door het groen? Hopelijk heb je al een startnummer, want die zijn allemaal vergeven. Maar hé, aanmoedigen op zo’n locatie is ook geen straf! Check voor meer info de website van de Marikenloop.

What’s on? Marikenloop 2017
When? Zondag 21 mei van 11:00 uur tot 17:00 uur
Where? Park Brakkenstein

Lebowskiwijnbar

Hap & Stap

Voor wie het nog niet weet: de Bloemerstraat bloeit! Met de komst van wijnbar Lebowski en een goede make-over voor de straat, is het duidelijk dat we een hippe plek rijker zijn in Nijmegen. Aanstaande dinsdag kun je de Bloemerstraat en de Smetiusstraat ontdekken via een culinaire route. De deelnemers? Lebowski, Wereldkoks, Rhodon, Dionysos en Terra Rossa. Wat kun je verwachten? Een voor- en hoofdgerecht inclusief drank en een kaasplank met wijn. Kosten: 35 euro en kaarten koop je bij Lebowski. Check het Facebookevent voor meer info.

What’s on? Hap & Stap
When? Dinsdag 23 mei van 17:45 uur tot 21:00 uur
Where? Bloemerstraat en Smetiusstraat

Africa-Now

Africa Now Festival

Het Afrikamuseum is een begrip in Nijmegen en omgeving en dat is niet voor niets! Ook nu weer heeft het museum een tof event in de planning: het Africa Now Festival. Op Hemelvaartsdag barst het festival los met workshops, optredens, mode en cultuur. Wil je die African Vibes zelf voelen? Lucky you! We mogen namelijk 2×2 tickets weggeven. Hou onze FollowFox-facebookpage dus goed in de gaten de komende dagen! Geen kaartje gewonnen? Kids en jongeren t/m 18 jaar betalen maar 1 euro voor een kaartje, de reguliere entree is 14 euro. Check voor meer info de website van het Afrikamuseum.

What’s on? Africa Now Festival
When? Donderdag 25 mei, Hemelvaartsdag
Where? Afrikamuseum

millingertheetuin

Nu wekelijks: ‘Table d’Hôte’

De Millinger Theetuin is een lust voor het oog en een van de meest romantische plekken in de omgeving. Ze openen het zomerseizoen met een nieuw event, de wekelijks op donderdagavond georganiseerde ‘Table d’Hôte’. Je kunt je per week inschrijven en genieten van een driegangendiner op deze prachtige locatie. Check voor meer info en inschrijven de website van Millinger Theetuin.

Have a fox-on weekend & Hemelvaart!


Tekst: Avalon Diebels | Beeld: Nevel, Marikenloop, FollowFox, Millinger Theetuin en het Afrikamuseum

judith-sterkenburg

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed