Movers & Shakers: dit zijn de 9 nieuwe hotspots in Nijmegen!

Posted By Admin@LinkU / 27 mei 2017 / 0 Reacties

Het lijkt wel of er iedere week ergens in Nijmegen een nieuwe hotspot haar deuren opent! We zijn alweer toe aan een 2movers & shakers 2017 lijst! De score? Twee nieuwe eat & sip plekken, een filmhuis, gym boutique, stoer biercafé en een hippe kinderwinkel. Daarnaast nieuwe fijne aanwas om onze koopverslaving te sussen én we krijgen er een pracht hotel bij. Let’s get this Monday started met 9 nieuwe hotspots!

Movers-Shakers-Appel-en-Ei

1 | Appel en Ei | loop binnen!

Appel en Ei siert al steden als Apeldoorn, Doesburg en Doetinchem en sinds begin april is dit dé nieuwste locatie voor de mooiste vintage fashion en accessoires in Nijmegen. Verkoop je eigen pareltjes en scoor de mooiste merkkleding (m/v) zonder de high fashion prijskaart.

Shaker? ⇒ Waar? ⇒ Augustijnenstraat 39


Movers-Shakers-Parkzicht


2 | Restaurant Parkzicht | loop binnen!

Deze new kid on the Kelfkensbos block moet wel opboksen tegen onze favorites The Black Fox, Flores en Credible, maar de eerste indrukken bij zijn veelbelovend. Het interieur van Restaurant Parkzicht heeft een jungle meets industrial feel en het eten is de-li-cious! Kies je voor een menu of eet je à la carte: alle gerechten zijn vers en gebaseerd op het seizoen. De combinaties zijn verrassend en zeker niet doorsnee.

Shaker⇒ Waar? ⇒ Kelfkensbos 34


Movers-Shakers-Captein-Joe

3 | Seafood Bar Captain Joe | loop binnen!

Very close to hotspot nummer twee vinden we op Kelfkensbos nummer drie: Captain Joe. Eigenaars Jan Willem en Fabienne zijn zeker geen nieuwe vissen in de horeca-vijver (Slot Doddendaal is hun eerste horecakind, red.) en zagen wat er op horecagebied nog ontbrak in Nijmegen: een goed visrestaurant! En dus geniet je vanaf nu van een hele zeetong of kreeft in het ruim opgezet restaurant of met een stel vrienden of je lief van een paar oesters met bubbels aan de bar.

Shaker? ⇒ Waar? ⇒ Kelfkensbos 22


Movers-Shakers-Van-Dalen

4 | Van Dalen | loop binnen!

Shoe love is true love: in 1873 is meneer van Dalen begonnen met het verkopen en produceren ervan in ‘s -Gravenmoer. Sinds april gevestigd in Nijmegen, met de verkoop van zowel het eigen Van Dalen merk als Maruti, Keds, Giorgo, Guess, Australian, Ted Baker, O’Neil en Poelman.

Shaker? ⇒ Waar? ⇒ Burchtstraat 25


Movers-Shakers-Wunderkammer

5 | Café Wunderkammer | loop binnen!

Een ‘wunderkammer’ wordt ook wel een rariteitenkabinet genoemd: een bewaarplaats voor curiositeiten. Gelukkig wisten Maarten & Judith, de trotse eigenaars van Café Wunderkammer, de rariteiten met name in vloeibare vorm te gieten. Zo staan er meer dan 100 bieren op de kaart van over de hele wereld, wijn uit Groesbeek, rum uit Barbados, verse thee, slow coffee… Van twee in de middag tot drie (!) in de nacht kun je ook nog snacken van planken en kleine lunchgerechten en dit alles in een stoere omgeving met veel fijne zitplekken. We like!

Shaker? ⇒ Waar? ⇒ Houtstraat 47


Movers-Shakers-Gaev

6 | Gaev | loop binnen!

Gaev (spreek uit als gaaf, red.) is Deens voor stoer! Moms en Dads: hier koop je alles voor je mini-mens. In het assortiment: baby- en kinderkleding, speelgoed en accessoires voor stoere kids van de mooiste Nederlandse en Scandinavische merken. Extra handig. Op dinsdagen is er een kinderkapper aanwezig en er worden regelmatig kidsproof activiteiten georganiseerd. Check: binnenkort gaat de Gaev website live!

Shaker? ⇒ Waar? ⇒ Houtstraat 19


Movers-Shakers-Filmhuis

7 | FilmhuisO42 | loop binnen!

Het kleinste filmhuis van Nijmegen opende in 1975 haar deuren als Filmhuis Nijmegen en is anno nu omgedoopt tot FilmhuisO42 en gevestigd in de oude VILLA LUX. Met twee filmzalen en vier voorstellingen per dag is het een knusse, intieme locatie voor het bekijken van films van alle mogelijke genres. Primeurjagers opgelet: ze zijn ook een premièretheater.

Mover? ⇒ Waar? ⇒ Oranjesingel 42


Movers-Shakers-Gym-Society

8 | The Gym Society | loop binnen!

Licht. Ruim. Goede koffie. Uitzicht op groen én never nooit wachten op een fitnesstoestel. Dit is sporten 3.0! Qua prijs is het niet te vergelijken met de budget gym, maar dan heb je ook wat! Fitness op maat (binnen 45 minuten, sta je weer buiten!) een persoonlijke bewegingscoach en al je progressie in kracht, gewicht, flexibiliteit en conditie wordt keurig bijgehouden met een handige app. Calling all #getfit2017 people!

Shaker? ⇒ Waar? ⇒ Hertogplein 6


Movers-Shakers-Vertoef-Hotel-Nijmegen

9 | Guesthouse Vertoef | coming soon!

Lange tijd was het het pand van Vertoef de ugly duckling van de Nassausingel, maar niet meer voor lang! Binnenkort kun je hier heerlijk hip vertoeven: team Vertoef is hard aan het werk om het om te toveren tot cool hotel. Wat we ervan kunnen verwachten? Short stay studio’s en long stay kamers, een saladebar, werkplekken met high-speed wifi en goede koffie: alles met een duurzame en groene inslag. Stay tuned voor de opening!

Shaker? ⇒ Waar? ⇒ Nassausingel 3


 

 

Tekst: Lisanne Berendsen | Beeld: team FollowFox, Wunderkammer.

 

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed