What’s on this weekend 30 juni t/m 2 juli

Posted By Judith Sterkenburg / 29 juni 2017 / 0 Reacties

Wet… wet… wet… hét codewoord voor dit weekend als we de weersvoorspellingen moeten geloven. Maar gewapend met paraplu, poncho en kaplaarzen wil je dit weekend-programma niet missen! Begin je weekend goed bij MOUT, hét speciaal-bierfestival van het seizoen, bezoek op zaterdag de drie-jarige-birthdayparty van STOOM en sluit zondag in stijl af op de Houtwerf en De Kaaij. Happy weekend!

mout

MOUT bierfestival @ Julianapark

Ook dit jaar trekt MOUT alles uit de kast om je te verblijden met biertjes van maar liefst 28(!) verschillende brouwerijen, masterclasses, goede muziek en heerlijk eten. Zowel Nijmeegse rakkers als biertjes uit andere windstreken zijn te proeven, ingedeeld van wit, IPA naar donker; voor ieder wat wils. Even wat anders dan bier? Dat kan! Ook limoncello en cider van eigen bodem zijn te nuttigen. Samen met Boogie en Bluegrass tunes, culinaire versnaperingen van Black&Blue en Vlaamse frieten van Chasse Patat en ook nog  een programma voor de kids, is dit hét ultieme uitje voor iedereen!

What’s on? MOUT bierfestival
Where? Julianapark
When? 30 juni t/m 2 juli

verjaardag-STOOM

Birthday-bash @ STOOM

Hoe vier je je 3e verjaardag? Juist, met Beer en Food! Eigen gebrouwen bier, alltime favorites burgers en vleesplanken plus een goede vibe gecreëerd door Fred Sheeran (achterneefje van Het Zusje van Debbie), vormen samen de perfecte formule voor deze birthdaybash. Schuif aan en party tot in de late uurtjes mee!

Whats’s on? 3e verjaardag van STOOM beer&food
Where? Honigcomplex
When? Zaterdag 1 juli

de-kaaij

Cultureel terras De Kaaij @ de Waal

Als de maand juli is aangebroken, betekent dat maar één ding; tijd voor De Kaaij! Gewapend met kaplaarzen en poncho kun je vanaf vrijdagavond al terecht aan de Waal voor een portie dans, kunst, food en muziek. De officiële aftrap wordt gedaan met Nijmeegse bands PEBB en Groove Invaders en zaterdag is het tijd voor Rockin-Rollin met o.a. Slapback Johny en Akulas. Kan je helemaal geen afscheid nemen, dan start je je zondag goed met een Hoopdance workshop met heerlijke smoothie toe en koop je retro, vintage handmade spullen op de eerste editie van de Vintage Flower & Power Market! Don’t let the rain stop you in having fun!

What’s on? Cultureel terras de Kaaij
Where? De Waalkade
When? Vanaf vrijdag 30 juni – 9 september, op maandag & dinsdag gesloten (tijdens Vierdaagse alle dagen open)

mythisch-met-muziek-ontbijt-concert

Ontbijt & concert @ De Houtwerf

Dat de Houtwerf een creatieve broedplaats is, dat weten we natuurlijk allang! Niet gek dus dat muziek- én verhalen-vertel-emsemble ‘Mytisch met Muziek’ deze plek heeft uitgekozen voor een bijzonder zondagochtendconcert. En om helemaal in het weer-thema van dit weekend te blijven, spelen ze hun nieuwe voorstelling ‘De ziel van het water’. De ochtend begint met een bio-ontbijt bij Bakkerscafé de Bakkerij en om 10.00 uur schuif je aan bij het concert. Sit back, listen & relax!

What’s on? Ontbijtconcert op de Houtwerf
Where? De Houtwerf
When? Zondag 2 juli vanaf 9.30 (ontbijt) en van 10.00 – 11.00 (concert)


Tekst: Nadine Jansen | Beeld: FollowFox, Mout bierfestival, De Kaaij, Pexels.com

judith-sterkenburg

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed