Sup & Surf

Posted By Admin@LinkU / 1 juli 2017 / 0 Reacties

Met de komst van de Nijmeegse Spiegelwaai kunnen we ineens op loopafstand suppen en windsurfen! Heb je zelf geen sup-board? Geen probleem. De trend die is overgewaaid uit Hawaï is namelijk ook in Nijmegen te volgen bij Sup & Surf.

De Sup & Surf-crew – zeer herkenbaar dankzij hun opvallende retro brandweerbus – is gek op watersport en gaat met jou graag het water op. Suppen moeilijk? Nee, hoor. Echt iedereen kan het. Na een introductiecursus kun je er zelf op uit en val je (in principe!) niet meer in het water. Daarnaast is suppen ook een goede (core) work-out, maar je kunt het ook doen om lekker buiten te zijn en heerlijk op het water te ontspannen met spectaculair Nimma-uitzicht. Suppen is stiekem dan ook best wel verslavend voor lichaam én geest.

Samen sporten is trouwens altijd leuker. Dus nodig vrienden of collega’s uit voor actie op het water! Je kunt bij Sup & Surf sup-les nemen, ontspannen op het water tijdens een sup-yogales of meld je aan voor de sup-bootcamp voor een sportief uitje op het water. Iedere week zijn er mogelijkheden om lessen te volgen en deze kun je zelf online boeken.

P.S.: soms kan het S&S-team niet wachten tot de volgende les en staan ze out of the blue aan het water. Uiteraard melden ze dit even via hun Facebookpagina. En jij? Jij kunt dan spontaan aanwaaien en ook het water op!

 

Sup-Surf-Bus

Sup-Surf-Yoga-Waal

 

Sup & Surf 
Lentse Warande
Tel +31 (0)6 25041366
supensurf-nijmegen.nl

 

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed