We present: FollowFox dé kaart #3!

Afbeelding voor We present: FollowFox dé kaart #3!

Trots. Heel. Erg. Trots. Zijn wij. Waarop? FollowFox dé kaart numero #3! Met de ingrediënten koffie (veel), zweet (behoorlijk veel) en heel veel enthousiasme hebben we in de afgelopen weken een geweldige nieuwe FollowFox-kaart kunnen samenstellen. Vanaf 11 juli gratis mee te nemen bij 70+ plekken kris kras door Nijmegen. En vandaag? Een sneak ‘making of’ peak!

Nieuwe aanwinsten

Alleen al dit jaar deelden we maar liefst 27 movers & shakers in de stad met je. De hoogste tijd dus – én zoals je ieder jaar van ons bent gewend – voor een nieuwe FollowFox-kaart. Natuurlijk dragen we de hotspots van kaart #1 en #2 een warm Fox-hart toe, maar met editie #3 sturen we je op pad om óók een aantal nieuwe parels in de stad te ontdekken.

Say what? Welke kaart?

Voor iedereen die FollowFox eigenlijk alleen kent van followfox.nl en onze Fox Social (Facebook & Insta): FollowFox de kaart is de leukste en meest eigenzinnige, uitvouwbare plattegrond van Nijmegen. Eén keer per jaar verschijnt hij en daarna is hij het hele jaar gratis mee te nemen bij al onze FollowFox vrienden: de 70+ hotspots die op de kaart staan. Uiteraard is de FollowFox-kaart ook verkrijgbaar bij hotels, B&B’s, campings en toffe culturele plekken en handige infopunten!

Nieuwe look

Toen we onze 1e kaart in Nijmegen lanceerden, waren we one of a kind en ook vandaag de dag blijven we verrassen met content én look & feel. De samensmelting van hotspots op de kaart is super belangrijk, maar het oog wil ook wat! En dit jaar? Dag dark-look en hallo metallic touch! Dag cover-man en hallo cover-hond! Met het oog op wat er gaande is in de wereld gooiden we ook nog een dosis #onelove in onze coverillustratie en uiteraard is onze cover lady – net zoals op de vorige edities – een opvallende redhead. We do like het eindresultaat! We hopen jij natuurlijk ook!

Hoe werkt FollowFox dé kaart?

Waar je de kaart vanaf volgende week haalt? Sowieso bij al onze hotspots, die je binnenkort ook hier op followfox.nl vindt. Denk aan redactie-favo’s als Sid&Liv, Bistrobar Berlin, Lebowski, Credible, De Firma en nieuwe aanwinsten als C-more Concept Store, Hotel Nimma en Bhalu!

Nieuw dit jaar is dat we de plattegrond van Nijmegen hebben opgedeeld in verschillende (gekleurde) wijken. Zo kun je nóg beter je weg vinden naar jouw favoriete stek. Op de kaart corresponderen de nummers van de hotspots met het nummer in de legenda of op de achterkant van de kaart. Elk nummer heeft ook een ander icoontje. Op die manier weet je precies in welke categorie de hotspot valt: Eat & Sip, Shop, Ecolicious, Refuel, Explore, Mind, Body & Soul of After Dark.

Op de achterkant van de kaart lees je ook wat elke hotspot in Nijmegen uniek maakt. Plus de nodige facts & figures: openingstijden, adres, wifi, etc…

Behind FollowFox?

Zodra kaart #3 uit is volgende week, blijven we je natuurlijk op de hoogte houden van het laatste nieuws, updates en activiteiten van onze FollowFox-vrienden. Wie dat doen? Wie zijn onze Fox-on redacteuren? Onze vormgevers? Ontmoet het FollowFox-team online én volgende week live in de stad tijdens het verspreiden van de FollowFox dé kaart editie 3!