What’s on this weekend – 7 t/m 9 juli

Posted By Judith Sterkenburg / 7 juli 2017 / 0 Reacties

We are counting down! Over een week barst de Vierdaagsegekte weer los. Voordat we ons in het heerlijke wandel- en feestgedruis storten met nieuwe vrienden en oude bekenden, geven we onze voeten nog even ‘vrij’. En dus vier relaxte must-do weekendtips op een rij!

Yoga-Park

Get your zen-mode on!

Viel de sessie van vorige week nog – letterlijk – in het water, dit weekend ziet het er stralend uit! Word op je in de zon helemaal zen met pilates, onder begeleiding van de dames van Studio Kota. Aan het einde van de les krijg je een healthy juice van Bairro Alto. Wil je meedoen? Schrijf je dan wel even in. Wel van de pilates en/of yoga, maar geen tijd zondag? Check voor Nijmeegse yoga-opties onze bucketlist!

What’s on? Pilates at the Park
When? Zondag 9 juli, 10.00 – 11.00 uur
Where? Kannenmarkt – parkje voor Bairro Alto

denim-film-black-blue

BLUE Gold the Movie

Zoals de mannen van Black & Blue het zelf noemen: “the must see denim film Blue Gold” draait aanstaande zaterdag in de leukste mancave van Nijmegen. Heb jij altijd al alles willen weten over de denim-industrie en hoe de ‘miner worker pants’ zó populair is geworden? Plof dan vanaf 17.00 uur in de filmstoel, natuurlijk onder het genot van een biertje én verse steak van de BBQ. Meer info? Check de Black & Blue facebookpagina.

What’s on? Blue Gold the Movie
When? Zaterdag 8 juli vanaf 17.00 uur
Where? Black & Blue @ de Houtwerf

akoestische-gitaar-thiemloods

BLUE Bird Café

Van ‘Blue’ the movie naar ‘Blue’ het café. Akoestische gitaarmuziek-lovers moeten dit weekend in de Thiemeloods zijn! Singer-songwriter Marcel Verbeek heeft de handen ineengeslagen met countryformatie Savannah en toeren samen rond als ‘Bluebird Café’. Verwacht eigen muziek, maar ook covers van de grote klassiekers als The Eagles, Crosby, Stills, Nash & Young en Paul Simon. En dat allemaal gewoon in ‘ons’ Nijmeegs Bottendaal!

What’s on? Optreden Bluebird Café
When? Zondag 14.30 – 17.00 uur
Where? Thiemeloods

LIFE-camera

LIFE dieren in Nijmegen

Frans Lanting, al dertig jaar beroemd en bekroond natuurfotograaf voor National Geographic, heeft de dieren van de wereld geportretteerd. Vanaf zaterdag is zijn werk te zien bij Cinemec. Foto’s van bijvoorbeeld bijen, pinguïns, leeuwen, kwallen en natuurlandschappen van over de hele aardbol worden geëxposeerd. Naast de expositie wordt ook de documentaire ‘Lantings Leven’ geshowd. Ná het zien van LIFE zin in een ‘close encounter’ met dieren? Ga dan langs het Kronenburgerpark. Knuffel een van de pasgeboren bokjes en ga naar huis met de enige echte Kronenburgerparkhoning tijdens de Open Dag.

What’s on? LIFE – Frans Lanting tentoonstelling
When? Zaterdag 8 juli t/m zondag 17 september
Where? Cinemec Lent

What’s on? Open dag Kronenburgerpark
When? Zaterdag tussen 12.00 – 17.00 uur
Where? Dierenweide Kronenburgerpark

Have a Fox-on weekend!


Tekst: Lisanne Berendsen | Beeld: Unsplash

judith-sterkenburg

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed