Eetlokaal KOKS

Posted By Admin@LinkU / 10 juli 2017 / 0 Reacties

Marij en Patrice runnen al ruim 20 jaar in Nijmeegs Bottendaal Eetlokaal KOKS (hiervoor Koks & Co). Het best bewaarde culinair buurtgeheim waar je bijzonder (en) lekker eet en de inside onlangs een meer dan geslaagde make-over kreeg.

Chef Patrice gaat uit de van kracht van lokaal en laat zich inspireren door het seizoen. Ze kookt zoveel mogelijk met biologische ingrediënten en veel zonder vlees en vis. Ze is super creatief en tovert de meest bijzondere gerechten op tafel en dat allemaal ook nog eens voor een fijne prijs. Carnivoor tot in je tenen? Ga lekker kluiven dan en bestel de biologische spare ribs. De vega’s onder ons hoeven niet de zoveelste geitenkaassalade te verwachten: de fijne KOKS denken maximaal aan jou. Ben je een zoetekauw? Hoe klinkt een Tony Chocolonely bananencake?!

Mooie dag? Voor het pand zit je heerlijk en is er veel te (be)kijken. Mocht je meer behoefde hebben aan een stil en schaduwrijk plekje dan hebben ze een very cute en bloemrijke patio achterin.

 

Koks

Koks-keuken

 

Eetlokaal KOKS
Graafseweg 65
Tel +31 (0)24 204 9036
eetlokaalkoks.nl

wo – ma vanaf 16

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed