’t Sfeerhuys bij de Looimolen

Posted By Admin@LinkU / 11 juli 2017 / 0 Reacties

In een groen stukje stad verrassend eten & feesten? Dan strijk je neer bij ’t Sfeerhuys bij de Looimolen. Inderdaad pal naast de Witte Molen (de oudste van de nog bestaande twee windmolens in Nijmegen) en de kinderboerderij aan het Florapark. Elke dag geopend voor gelegenheden op maat: denk sfeervol trouwen, uniek vergaderen, geweldig feesten, of het leven van een dierbare vieren. Out of the (feest)box denken is hier trouwens vanzelfsprekend: ‘Er is van alles mogelijk’, is dan ook  het motto van team Sfeerhuys. Zeker op culinair vlak. Weet wel; omdat de keuken zo breed georiënteerd is het vooraf vooral heel veel proeven. In onze ogen? Puur een fijne bonus!

En op zondag? Dan opent ’t Sfeerhuys de deuren voor iedereen die trek heeft in een uitgebreid ontbijt, brunch, lunch, High Tea of een sfeervol verrassingsdiner. Geloof ons als we zeggen dat er dan aan alles is gedacht ongeacht of je aanschuift voor een ontbijt of high tea. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten en af en toe naar buiten turen naar de prachtige witte molen met rijke geschiedenis. Al in 1760 was deze Looijmolen in dienst van de Looijerij, waar tegenwoordig – vijf dagen in de week – een paar ton granen wordt vermalen. De granen worden verwerkt in homemadebroden (aanrader: oerbrood!) en patisserie. Uiteraard serveren ze bij ’t Sfeerhuys brood van eigen graan.

Al met al is ’t Sfeerhuys bij de Looijmolen een hidden gem voor levensgenieters!

 

sfeerhuys-interieur

FollowFox-ontbijt-Looimolen-3

 

’t Sfeerhuys bij de Looimolen
Looimolenweg 15
+31 (0)24 3790676
www.sfeerhuys.nl
Dagelijks voor speciale gelegenheden | zo 10-21 

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed