J.P. Vincken & Zn

Posted By Nienke Meijs / 15 juli 2017 / 0 Reacties

Een personal shopper die lokale en internationale lekkernijen al heeft voorgeselecteerd en waar jij zo langs kunt gaan om je mandje te vullen. Klinkt als food heaven, maar is toch echt de werkelijkheid in Nijmegen-Oost. Bij eetwinkel J.P.Vincken & Zn zijn namelijk de smakelijkste ingrediënten te vinden om thuis lekker mee te koken of om direct op tafel te zetten. Hemelse hammen, kazen en worsten, maar ook pasta’s, risotto-rijst, olijfolie, koffie, wijn, chocolade en meer begroeten je bij binnenkomst.

Naast een eetwinkel is dit tegelijkertijd ook een fijne lunch- en koffiespot. Lekker en onwijs handig tegelijk. Bestel bijvoorbeeld een bio-broodje met verse producten uit de winkel. Zo kun je gelijk proeven of je een voorraad moet inslaan voor thuis. Op zoek naar een origineel cadeau? Bij J.P. Vincken kun je zelf een smakelijke pakketje samenstellen of iets kant-en-klaar meenemen. Origineel als verjaardags- of kerstcadeau!

 

JP Vincken 1

JP Vincken 2

J.P. Vincken & Zn
Daalseweg 31
Tel +31(0)24 323 9793
jpvincken.nl

di-vr 10-19 | za 10-17

nienke

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed