Wonder for kids

Posted By Admin@LinkU / 15 juli 2017 / 0 Reacties

Zoek je een real life winkel voor de leukste baby- en kinderkleding, accessoires en cadeautjes? Dan ga je naar Wonder! Deze nieuwste shopaanwinst hartje centrum heeft namelijk echt alles wat je maar wilt voor je kids. Van super stoere laarsjes en oversized vesten tot de schattigste panty’s en ballerina rokjes waar iedereen voor smelt.

De leukste merken die je ook voor jezelf zou kopen, vind je hier in mini-editie. Maar daarnaast kan je hier ook perfect terecht voor leuke cadeautjes voor kids, baby’s of (toekomstige) mama’s. Op zoek naar een leuk (kraam) cadeautje? Bij Wonder hebben ze echt onwijs veel super originele cadeautjes waar je menig mama, papa of kindje blij mee maakt. Naast dat shoppen bij Wonder altijd een feestje is snappen de Wonder-meiden Sanne & Esmé uiteraard dat ongestoord winkelen met kids het relaxte gaat als er heel veel vermaak is voor de jongste shoppers. Fijn!

 

Wonder-Kids-Nijmegen

wonder-voorkant

 

Wonder 
Stikke Hezelstraat 34
Tel +31 (0)6 48088647
wonderforkids.nl
di, wo, vr 10.00-17.30 | do 10-20 | za 10-17 | zo 13-17

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed