Nijmeegse Vierdaagsefeesten 2017: roze woensdagtips!

Afbeelding voor Nijmeegse Vierdaagsefeesten 2017: roze woensdagtips!

On wednesdays we wear pink! Met stip op nummer 1 is de woensdag de meest flamboyante dag van de Nijmeegse Vierdaagsefeesten. De tips van redacteur Avalon voor de woensdag? Partyproof, that’s for sure. Haal alles wat roze is uit de kast en laat zien wat je in huis hebt.

#1 | Roze woensdag @ Hotel Credible

Hotel Credible is een famous LGBT-community spot en daarmee de perfecte plek voor mij om de woensdag mee te beginnen. Je waant je er op woensdag in tropische sferen met DJ’s De Tropen en in kooien dansende mannen. Say what??? Oh ja, en je kunt tegelijkertijd de lopers aanmoedigen die door de Hertogstraat komen die dag. Iets met twee vliegen in één klap.
What’s on? Roze woensdag
Where? Hotel Credible, van 12:00 uur tot 17:30 uur

#2 | Nijmeegs finest @ the park

Het hipstergehalte is hoog, maar de muziek oh-zo-fijn. Collectief COUTURE doet DJ Emilio Betsevez terugkeren naar zijn hometown aanstaande woensdag en wordt daarna opgevolgd door Zaltan en Christan S. Heb je de hitte nog niet van je afgedanst hierna? Dan kun je nog lekker door in Merleyn met onder andere onze eigen mancrush The Love Doctor.
What’s on?COUTURE
Where? Valkhof Festival – Club Voerweg, 19:30 uur tot 00:30 uur, daarna in Merleyn

#3 | Discodansen & sterren kijken

Festival op ’t Eiland is bij mij in-en-in favoriet! Op woensdag maak je er discodansjes in de Club de Ville-tent en kun je daarna op het strand sterren kijken met Radboud Universiteit Nijmegen. Met de stralende weersvoorspelling voor woensdag zal de hemel als de nacht valt helder zijn en maak je kans planeten, sterrenstelsels en zwarte gaten te ontdekken. Romantische afsluiter van de liefdevolle woensdag.
What’s on?Sweaty Disco & The Queens + Sterrenkijken met RUN
Where? Festival op ‘t Eiland, disco en sterrenkijken allebei vanaf 22:00 uur

Tekst: Avalon Diebels | Beeld: Judith Sterkenburg