Nijmeegse Vierdaagsfeesten 2017: top 3 tips dag 1!

Afbeelding voor Nijmeegse Vierdaagsfeesten 2017: top 3 tips dag 1!

Op dinsdag begint de Vierdaagse écht! Waar moet je zijn om te eten en drinken? Als selfproclaimed foodie vertelt redacteur Lisanne waar je moet zijn voor culinaire toppers en de lekkerste cocktails!

#1 | Eat & sip @ Ivory

Gastronomisch genieten tijdens de Vierdaagse moet ook gewoon kunnen toch? Houd je van kreeft, slibtong en truffelrisotto, dan ben je bij Ivory aan het goede adres. Bistro Bar Ivory biedt een driegangen keuzemenu aan voor €24 euries. Liever outdoors culinair genieten? In Otis Park staat Ivory óók nog met een foodtruck. Wat dacht je van een broodje lamsburger met tzatziki? I love it!
What’s on? Ivory, Bistro Bar Ivory en Foodtruck Ivory
Where?Wintersoord 2, van Welderenstraat 58 en Otis Park

#3 | Eat & sip @ Why Not

Maarten en Jill van Why Not, een van onze hotspots in de van Welderenstraat, hebben de hele week een terras aan de straatkant van het restaurant. Why Not staat bekend om de meest smaakvolle creaties, rechtstreeks van de authentieke Josper grill. Nóg leuker: de Why Not foodtruck inclusief de befaamde grill op het LUX-plein. De hele week.
What’s on? BBQ creaties van Why Not?!
Where? Van Welderenstraat 16 en het LUX plein. Reserveren kan ook.

#3 | Eat & sip tip @ Demain

Wil je een keer iets anders dan anders sippen? Onze favo cocktailbar van Nimma, Demain, gaat tijdens de Vierdaagsefeesten lekker naar buiten. Ze zijn op twee locaties te vinden met hun geshakete creaties: SMKMRKT Labyrinth en de Kaaij.
What’s on? Cocktails drinken
Where?SMKMRKT Labyrinth, de Kaaij

 

Tekst: Lisanne Berendsen | Beeld: Judith Sterkenburg