Bistro Bar Ivory

Posted By Admin@LinkU / 21 juli 2017 / 0 Reacties

‘Als we het met één kunnen, waarom dan niet ook met twee’, moeten de eigenaren van Restaurant Ivory gedacht hebben. Het culinaire zusje van het restaurant opende dan ook dit jaar haar deuren in de Van Welderenstraat: Bistro bar Ivory. Restaurant Ivory, famous om haar klassieke gerechten én witter dan wit interieur, was de inspiratie voor deze tweede zaak.

Alle positieve energie en lovende reacties die bij Restaurant Ivory van het bord terug de keuken in vlogen, zijn gestopt in Ivory 2.0. Het interieur is iets stoerder en de kaart meer down to earth. Hier geniet je van robuuste steaks en een groot assortiment à la carte gerechten. Of gewoon van een goed glas lekkers mét borrelhap. Dit. Is. Culinair. Ge-niet-ten!

 

Bistro-Bar-Ivory-keuken

Bistro-Bar-Ivory-food

 

Bistro Bar Ivory 
Van Welderenstraat 58
+31 (0)24 3229138
bistrobarivory.nl
ma-zo vanaf 17.00 | do-zo vanaf 12.00 voor lunch

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed