Hotel Nimma

Posted By Admin@LinkU / 21 juli 2017 / 0 Reacties

Nijmegen-West staat dankzij het HONIG-complex, de Kube, de Vasim en de Smeltkroes volledig in the picture bij inwoners en bezoekers. Er lekker slapen kan nu ook. In Hotel Nimma! Deze fonkelnieuwe parel aan de voet van de Nijmeegse Oversteek, is een schot in de roos is. Ooit was het pand een saai kantoorgebouw, toen een kraakpand en de plek voor (illegale) feesten: nu een hotel met een urban meets jungle look en feel, waar je naast logeren heerlijk kunt ontbijten, lunchen of dineren.

Het hotel huisvest 20 kamers en 7 appartementen, waar in totaal 79 gasten van hun welverdiende rust kunnen genieten. Van expats, stellen, groepen (ja echt!) tot zakenmensen, dagjesmensen en internationale studenten; voor iedereen is er wel een matching slaapplek bij Nimma te vinden. Beleef Nijmegen zoals het zou moeten.

Fijne bonus: Hotel Nimma is niet alleen om te blijven tukken, maar ook een unieke (borrel)plek met tof interieur, puik eten en in de zomer een groot terras buiten mét subliem Nimma-uitzicht!

 

Hotel-Nimma-receptie

Hotel-Nimma-lobby

 

Hotel Nimma 
Weurtseweg 478
+31 (0)24 8444007
hotelnimma.nl
Dagelijks 07.00-01.00

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed