Wild at Heart Bridal

Posted By Admin@LinkU / 21 juli 2017 / 0 Reacties

Met de komst van bridal boetiek Wild At Heart in de Van Welderenstraat afgelopen zomer is er een stukje bridal heaven neergedaald op Nimma-aarde en het is fris en heeft een flinke dosis modern day style. Eigenlijk precies zoals haar eigenaresse Annika Noordzij. In haar zaak met allure die je wellicht eerder verwacht in Amsterdam dan in Nijmegen, hangen droomjurken die zij hoogstpersoonlijk uit alle hoeken van de wereld inkoopt.

In het pand met mooie lichtinval neemt Annika uitgebreid de tijd om jou aan je droomjurk te helpen. Tuurlijk kun je spontaan aanwaaien, maar beter is het om een afspraak in te plannen, zodat Annika haar energie 100% in jou en je zoektocht naar de ideale jurk kunt stoppen. De gouden tip volgens haar als je op zoek bent naar dé jurk? Je moet durven vertrouwen op je gevoel. Een jurk moet bij je persoonlijkheid passen. En een wat meer praktische tip: je moet je lekker in je jurk kunnen bewegen.

Inmiddels weten bruidjes in spe uit heel Nederland, maar ook uit België en Duitsland Wild at Heart feilloos te vinden. En dat verbaast ons helemaal niks. Als je ergens ‘Yes to the dress’ zegt dan is het wel bij Annika!

 

 

Wild-at-Heart-interieur

Wild-at-Heart-bruid

 

Wild at Heart Bridal 
Van Welderenstraat 132
Stuur een bericht
wildatheartbridal.nl
di-zo 9-18 | Of op afspraak

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed