Fastread Monday – 4 tips voor je Nimma-vacay!

Afbeelding voor Fastread Monday – 4 tips voor je Nimma-vacay!

Voor veel van ons is de vakantie met de Vierdaagsefeesten ingeluid, maar wat-oh-wat ga je doen als die week voorbij is? Wij geven je vier tips om in zomerse holidaysferen te blijven. Waar? Gewoon in Nimma!

1. Bounz! – lekker springen

Spring jezelf de zomer in bij Bounz in het Honigcomplex. Elk uur begint een vrij-springen-uur in de hal die compleet gevuld is met trampolines. Voor €6,50 ben je doordeweeks een uurtje zoet en voor €7,50 in het weekend. P.S.: ook leuk voor de kiddo’s!

 

2. Relaxen in de Millinger Theetuin

Deze tip dwingt je ook een beetje actief te zijn, waarna je heerlijk kunt relaxen. De Millinger Theetuin kun je namelijk alleen per fiets of te voet bereiken. Maar als je daar dan bent.. een botanical heaven! En ze hebben ook nog eens de lekkerste thee en taart! Wil je dineren in de Theetuin? Dat kan ook. Elke donderdagavond wordt namelijk de Table d’Hôte georganiseerd. Wil je toch liever dichtbij blijven voor een cuppa tea? Check dan onze High Tea top 10 guide voor de beste tips.

3. YOU-time

Niets zo dikverdiend als een goede dosis self-care en in Nijmegen heb je daar zulke leuke adressen voor, of je nu man of vrouw bent. Neem bijvoorbeeld het ultrahippe Huid Atelier, waar je in een cleane groene omgeving een gezichtsbehandeling en massage kunt nemen. Of ga naar The Color voor een kek kleurtje in je haren. Op je mooist en ontspannen de zomer in.

4. Staycation

Niet genoeg vakantiedagen of is je portemonnee net niet dik genoeg? Neem een staycation: een nachtje weg in eigen stad. Daar hebben we bovendien ook genoeg toffe plekken voor. We schreven er al eens over, just one click away.
 

Have a foxy summer!

Tekst: Avalon Diebels | Beeld: FollowFox, Huid Atelier, Millinger Theetuin,