What’s On – 28 juli t/m 30 juli 2017

Posted By Admin@LinkU / 28 juli 2017 / 0 Reacties

Nu iedereen weer een week de tijd heeft gehad zichzelf te herpakken is ook De Kaaij dit weekend weer van de partij, en daar zijn wij maar wat blij mee! We zetten daarom voor je op een rij wat je op deze vaste-prik-plek allemaal kunt ondernemen én we voegen daar nog twee groene tips aan toe.

De Kaaij

De-Kaaij-By-night

De Kaaij – food

First things first: food! Het allerbelangrijkste, vinden wij. Op De Kaaij staan wat vaste stekkies en die zijn niet mis. Zo kun je lekker fout happen bij de Snackbar, een mosselpan nemen bij de Brandweer en genieten van Thais bij Try Thai. Van een borrel zijn ze ook niet vies. Van speciaalbieren tot mojito’s, you can have it all. Lokale toppers als Bollyfoods, In de Blaauwe Hand en Demain brengen ook regelmatig een bezoekje aan De Kaaij, dus keep yourself posted!

De Kaaij – music

Op De Kaaij zijn ook twee stages en daar wordt heel wat afgezongen en gejamd. Dit weekend met een vrij punky, singer-songwriter-gehalte: op vrijdag met Wouter Myrne en The Mule Stompers en op zaterdag met Yvet Jody. Als je de playlist meer zelf in de hand wilt hebben, kies je zelf je muziek bij De Platenbus.

De Kaaij – chillin’

De Kaaij zou De Kaaij niet zijn als je niet veel keuze had om te chillen. Met superleuke verschillende stoelen en tafels wordt elke dag weer een nieuw flexibel terras gecreëerd voor de podia, bij de bars en de foodtrucks. De foodtrucks zelf hebben ook eigen terrasjes om te eten. Wil je wat meer de rust opzoeken? Loop dan richting het water. Pik je meteen zo’n mooie sunset mee.
Kiek-tijdens-De-Kaaij-foto-C-Gerard-Verschooten

De Kaai – FF kieken!

Dol op theater, comedy en kleinkunst? Dan is vanaf augustus ‘Kiek tijdens De Kaaij’ jouw place to be met iedere woensdag, donderdagavond en zondag namiddag (van 2 augustus t/m 7 september) een veelzijdige programma. Op TheaterSchip de Zeester, naast het terrein van De Kaaij, passeren aanstormende talenten en publiekslievelingen de revue inclusief culturele hoogtepunten als Theatergroep PIT, Jan Klaassen (winnaar Jan Klaassen academie), Marcel de Groot, De Gestampte Meisjes (publieksprijswinnaars Delft Fringe), Haan & Hoogeboom (finaliste Camaretten).

Groene tips

Bloemen-met-Smaak-Nijmegen

Eat some flowers

Maak je graag indruk als je kookt? Dan gebruik je vast wel eens een bloemetje ter decoratie. Het leukste is als je ze ook kunt eten. Maar welke soorten zijn nu eetbaar, en kun je ze zelf ook in je tuin laten bloeien? Dat leer je zaterdag bij Hortus!

What’s on? Bloemen met Smaak
Where? Hortus (d’Almarasweg 22)
When? Zaterdag 29 juli van 11:00 uur tot 14:00 uur
Klik hier voor het Facebookevent

No waste!

Fermenteren is hip, maar weinig mensen weten hoe je dat nou zelf moet doen. Je kunt het zaterdag leren bij Het Heerlijke Land. Je leert tijdens de workshop hoe je kool moet fermenteren en krijgt deze ook mee naar huis in een weckpotje.

What’s on? Workshop fermenteren
Where? Het Heerlijke Land (St. Jacobsweg)
When? Zaterdag 29 juli van 14:00 uur tot 16:00 uur
Klik hier voor het Facebookevent

Enjoy your weekend!


Tekst: Avalon Diebels | Beeld: FollowFox, Unsplash

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed