Huid Atelier Nijmegen

Posted By Nienke Meijs / 14 augustus 2017 / 0 Reacties

Goed voor jezelf zorgen gaat hand in hand met natuurlijke schoonheidsproducten, toch? Waarom? Omdat net als voeding geldt: alleen door de juiste ingrediënten kan gezondheid en schoonheid van de huid worden bereikt. Natuurlijke huidverzorging? Ja dus! En waar trakteer je jezelf en je huid op een dikverdiende dosis self-care? Bij Nijmeegs beauty hotspot Huid Atelier Nijmegen.

In een geweldig mooi pand aan de Berg en Dalseweg kun je bij huidspecialiste Ilse & Lisanne terecht voor biologisch natuurlijke schoonheidsbehandelingen, cosmetica advies & huidverzorging van Dr. Baumann: producten zonder minerale olie, parfum, conserveringsmiddelen of dierlijke ingrediënten (vegan dus!).

Waarom wij zo graag bij Huid Atelier komen? Omdat beide dames op een fijne, ongedwongen wijze niks liever doen dan hun kennis over stoffen in cosmetica/producten – die we dagelijks op onze huid smeren, en wat de gevolgen daarvan kunnen zijn – delen én je helpen met eventuele huid onzekerheden en/of problemen.

Huidverzorgingsproducten worden door de huid opgenomen en zijn dus voeding voor de huid. Maar wat als je producten voornamelijk bestaan uit synthetische stoffen? Weet jij eigenlijk wat er in jouw producten zit? Geen idee? Dan is begeleiding en ondersteuning naast een goede schoonheidsbehandeling een must. Er wordt altijd eerst aandachtig naar je huidconditie gekeken en gevraagd naar jouw wensen en idealen? En ook niet geheel onbelangrijk: wat is je budget? Het vervolg? Samen met Ilse en Lisanne stap voor stap op naar een mooie gezonde huid.

Huid Atelier Nijmegen 
Berg en Dalseweg 52
huid-atelier.nl
ma-di 10.00-17.00 | wo 11.00-18:00 | do 13.30-21:00 | vr 12.30-20:00 | za 11.00-17:00 | zo 10.00-17:00

nienke

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed