Mindful Run Nijmegen

Posted By Admin@LinkU / 14 augustus 2017 / 0 Reacties

Glooiende heuvels, beboste parken, pittige trappen en groene velden. Nijmegen heeft het perfecte hardloopdecor om je in de frisse buitenlucht in het zweet te werken. Maar hoe mindful ben jij eigenlijk tijdens het lopen? Snuif je al het natuurschoon op? Kijk je überhaupt om je heen of ben je te druk met hartslag-, snelheid- of calorieënmeters? Of is lopen gewoon altijd afzien? Dan is het tijd voor Mindful Run Nijmegen. Mindful wat? Mindful run: een combinatie van mindfulness, ademhalingstechnieken en hardlopen en/of wandelen. Met de enthousiaste en ervaren instructeur Rolf van Lingen ga je op een geheel nieuwe manier lopen met plezier en een ander resultaat!

Tijdens een 5-weekse Mindfulrun cursus (verschillende startopties gedurende het jaar) leer je hoe je beter kunt ademen tijdens het rennen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. Met als doel: niet helemaal uitgeput raken na een rondje bruggen lopen, maar juist méér energie! Of zoals Rolf het zelf mooi verwoord: “Het is een cursus hart-lopen in plaats van hard-lopen”. De cursus is geschikt voor iedere hardloper. De training is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende hardloper kan meedoen.

Naast een mindful loopcursus van enkele weken organiseert Mindful Run Nijmegen goeroe Rolf tevens verschillende clinics en workshops op diverse locaties in Nijmegen. Liever iets langzamer lopen? Rolf geeft ook op enkele locaties een 5-weekse wandelvariant: de zogenaamde Mindful Run Walk. Enthousiast geworden over deze bijzondere (loop)ervaring? Ga de uitdaging aan en volg een gratis en vrijblijvende proefles! En ja, het is echt waar. Mindful lopen is verslavend. In weer én wind.

Mindful-Run-Nijmege

Mindful-Run-Nijmegen-2


Mindful Run Nijmegen
diverse locaties
ma-zo 9.00-21.30

+31 (0)6 19 88 26 35
facebook.com/MindfulrunNijmegen/

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed