What’s on this weekend 8 t/m 10 september

Posted By Admin@LinkU / 7 september 2017 / 0 Reacties

The festival fever isn’t over yet! We gaan dit weekend gestaag door met heerlijke feestjes, nieuwe(!) en oude festivals en culturele bezoekjes in Nimma binnenstad. Weer of geen weer, vervelen zal je je in ieder geval niet dit weekend!


Nazomeren @ TIPIsch Nijmegen

Je start je weekend vanaf donderdag (!) goed, met dit gloedjenieuwe festival in het Julianapark! Het park is geheel in tipi-stijl gedoopt en voorziet je van een dosis muziek, lekkere bites en ultieme Nimma-vibes. Vier dagen lang laat culinair Nijmegen (o.a. The Black Fox, WAUD, de Wit Wasserij en vele anderen) je vanuit een tipi kennis maken met hun keuken. Dat wordt genieten met een capital G!
What’s on? TIPIisch Nijmegen
When? 7 tot 10 sep
Where? Julianapark

Nog één keer los @ de KAAIJ

Na 2,5 maand de Kaaij is het nu tijd om afscheid te nemen. En de Kaaij zou de Kaaij niet zijn als dat niet in stijl gebeurd. Met live muziek van o.a. Das Audio Combo en Skinny Boy gaan we zaterdagavond nog één keer helemaal los! Tot volgend jaar, wij vonden het weer top!
What’s on? Laatste ronde
When? Zaterdag 9 sep, vanaf 15.00u
Where? De Kaaij, Lindenberghaven

Wijn & Spijs @ Wild Wijn Fest

Zondag wordt opnieuw het Wild Wijn Fest georganiseerd in Hortus Nijmegen. Vijf wijnprofessionals met een passie voor wijn, staan aan de oorsprong van dit unieke festival. In de mooie omgeving van de botanische tuin maak je kennis met unieke wijnen in combinatie met heerlijks van o.a. J.P. Vincken, Diederik Strooper (Eindelijk Zondag), Jorik Degenkamp (chef bij Bistro Flores) en de Oesterman. Het festival biedt daarnaast een platform voor nieuwe ondernemers en talenten. Note: onze eigen Lisanne is aanwezig als gastsommelier!
What’s on? Wild Wijn Fest
When? Zondag 1 sep, 14.00-20.00u
Where? Hortus Nijmegen

Smikkelen & snuffelen @ Zwerf op de Werf

Nog niet genoeg van al die culinaire hoogstandjes dan is de Houtwerf the place to be! Geniet van wat eet-hotspots Black & Blue en Helden je te bieden hebben of doe mee met verrassende workshops, maak kennis met nieuwe producten van lokaal talent en zwerf langs innovatieve kunst en design.
What’s on? Zwerf op de Werf
When? Zondag 10 sep, 13.00-18.00
Where? De Houtwerf, Hatertseweg 23

In and around town @ Big Draw Festival

Met de Big Draw in town kun je fijn visueel genieten van tekenkunst in het kwadraat. Met verschillende tekenprojecten in de stad als de bekende window drawings, street-art en workshops is het doel van de organisatoren mensen te verbinden met hun kunst. Bekijk de site voor het hele programma.
What’s on? Big Draw
When? 7-10 sep
Where? Binnenstad, de Kaaij, de Vasim

Nog meer cultuur snuiven @ Nieuwe Oogst

Check het meest veelbelovende talent van alle kunstacademies van 2017 tijdens de expo ‘Nieuwe Oogst’. In samenwerking met museum Het Valkhof worden de acht nieuwe talenten gepresenteerd. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd uit alle eindexamenexposanten, dus investeer hier in aanstormend talent! Neem een kijkje op de site voor meer info.
What’s on? Nieuwe Oogst
When? Zondag 10 sep, 15.00u
Where? Galerie Bart, Waalbanddijk 14c

Relaxxx @ Yoga/Mindful run – workshop

Na al dat cultuurgeweld en happen op festivals toe aan ontspanning? Sluit je dan aan bij deze heerlijke workshop georganiseerd door Karen Dansen (Stoomt Brengt Energie) en Els Klievink (yoga-studio Susumna). De combinatie van yoga en mindful run zorgt voor ontspannen rennen; klinkt goed toch?
What’s on? Yoga/Mindful run workshop
When? Zondag 10 sep
Where? Startlocatie BB Roosje van Ooij in de Ooij

Have a Fox-on weekend!

 

Tekst: Nadine Jansen | Beeld: FollowFox, Big Draw

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed