Bhalu

Posted By Admin@LinkU / 9 september 2017 / 0 Reacties

De pauzeknop van het leven? Yoga, drinks & food! En lucky us kunnen we voor deze essentiële levens-ingrediënten halverwege de Bloemerstraat terecht. Deze straat is volop in bloei met tegenover onze favo wijnbar Lebowski een bijzondere hotspot: Bhalu. Eigenaar Christiaan heeft hier een plek gecreëerd waar het heerlijk vertoeven is op of (juist!) naast je yogamat.

In balance zijn vandaag de dag? Dat is nog wel een uitdaging. We staan tegenwoordig constant on- & offline AAN. Bij Bhalu kom je van binnen en buiten tot rust want dit is een toffe bio-lunchzaak en yogastudio ineen! Een plek waar je terecht kunt voor een gezonde én lekkere bite, ongedwongen kunt relaxen met vrienden of kunt wegdromen met een boek.

De lessen bij Bahlu zijn voor jong en oud, van yoga-virgin tot -expert en worden beneden gegeven. In de kelder? Inderdaad de kelder en nee dit is geen tochtig, donker hol, maar een yoga-zen-paradijsje inclusief bamboevloer, duurzame matjes, groen op de muur en met geweldig yogamood licht. Typisch Yoga Bhalu: elke les wordt er rekening gehouden met individuele verschillen en houdingen worden op verschillende niveaus aangeboden. Hierdoor zijn de lessen voor iedereen interessant en uitdagend op zowel lichamelijk als geestelijk vlak. Alle reden om hier je yogamat uit te rollen, toch?

Mannen, geen zin om tussen de lenige dames te staan? Probeer dan Bhalu mannenyoga. De lessen zijn ‘down to earth’ en easy to volgen.

Bhalu
Bloemerstraat 95
bhalu.nl
ma-do 8.30-21.00 | vr 8.30-17.00 | za-zo 10.00-17.00

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed