La Hoop

Posted By Admin@LinkU / 9 september 2017 / 0 Reacties

Dat er veel wordt gesport in Nijmegen weet iedereen, maar eerlijk is eerlijk: ‘hoopdancen’ met Marieke Mantje van La Hoop is voor ons ook een verrassende nieuwe parel tussen de vele bootcamp-, en hardloopgroepen. Hoopdancen is lekker bewegen op muziek met een old school hula hoop en ondertussen train je ook nog ongelooflijk hard je core, spieren, coördinatie en balans. Extra bonus: het is ook nog super fun!

Met een achtergrond in trainen en coachen en een passie voor de hoelahoep kiest Marieke Mantje er in 2014 voor deze passies samen te brengen en start ze met het verzorgen van hula hoop workshops, cursussen en verkoop van op maat gemaakte hoops. Of het nu de eerste keer is dat je (sinds je jeugd) een hoepel oppakt of al een tijdje bezig bent, Marieke weet keer op keer een passende uitdaging te geven altijd met een lach én heel veel enthousiasme!

Zin om ook te gaan hoepelen? Gedurende het jaar zijn er talloze mogelijkheden binnen en buiten. Je kunt meedoen met een losse les, workshop of een cursus van 6 weken volgen. Ook leuk: hoopdancen met vrienden, collega’s of een La Hoop feestje voor de kids!

 

La-Hoop-Groep

La-Hoop


La Hoop 
Diverse locaties binnen en buiten
+31 (0)6 41761698
www.lahoop.nl

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed