C-More Concept Store

Posted By Admin@LinkU / 10 september 2017 / 0 Reacties

Big (want: in Honig Complex) and beautiful! Dat is de nieuwste conceptstore van 2017 in Nijmegen: C-More Concept Store! Dit is een design waalhalla (trust us: neem al je cash mee!) met things for her, for him, the house & the little one van heeul veel verschillende (Nijmeegse) designers! Zo uitgestald alsof je live door een mooi design woontijdschrift wandelt. Zo is er midden in de shop een grote ruimte als een soort Loft ingericht, waar grotere merken en de kleine ontwerpers samen in de schijnwerpers staan. Je krijgt het gevoel alsof er iemand woont. Deze inspiratieplek, ‘ROOM’ genaamd, wisselt regelmatig van stijl en inrichting. Loop binnen om inspiratie op te doen of om een crea cadeau (mag ook voor jezelf!) op de kop te tikken.

Een dik pluspunt van deze nieuwe spot? De openingstijden. Tot ’s avonds half 8 kun je er shoppen en dat vinden wij ideaal voor als je toch al een vorkje prikt in de Honig. Extra dik pluspunt? Je ziet (Nijmeegse) designers live aan het werk en een goed bakkie scoor je er ook!

Extra extra leuk: de creatieve C-More Concept Store brains Iris en Ynske zijn gestart met interieur- en architectenadvies, workshops, proeverijen, fashion/stijladvies en lezingen. Allemaal gegeven door betrokken ontwerpers en ondernemers, die echt iets te vertellen hebben en met passie met hun vak bezig zijn.

 

 

CMore-Concept-Store-Nijmegen-3

CMore-Concept-Store-Nijmegen-2

 

C-More Concept Store  
Waalbanddijk 8C
+31 (0)6 50552504
c-moreconceptstore.nl
ma op afspraak | di 12-18 | wo-zo 10.00-19.30

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed