Kinderboekwinkel Nijmegen

Posted By Admin@LinkU / 10 september 2017 / 0 Reacties

Welk boekenwormpje wil dit nu niet. Je verliezen in een verhaal en even opgaan in een andere wereld? Dat is precies waar Ingeborg van kinderboekwinkel Nijmegen wel raad mee weet. In haar heerlijke winkel, verstopt in een zijstraat van de Grote Markt, wordt klein en groot uitgenodigd om even totaal offline te zijn en rond te struinen tussen alle heerlijke boeken.

De altijd vrolijke en enthousiaste Ingeborg helpt je om het ultieme lees-, kijk-, luisterexemplaar, prentenboek, voorleesboek, kijk- & zoekboek, stripboek, jeugdroman, gedichtbundel, informatief boek voor jezelf of voor een ander te vinden. Uiteraard verkoopt ze de populaire kinderboeken, maar ook de (nog) onbekende favorieten en deze geeft ze vaak een beetje meer (verkoop)liefde. Zo ontdek je altijd nieuwe leespareltjes en raak je nooit uitgelezen.

Op zoek naar een mooi cadeau dan ben je ook hier aan het juiste adres voor beeldige ansichtkaarten, eyecatchers van poster, lieve knuffels en meer. Check ook zeker regelmatig de Kinderboekwinkel Nijmegen Facebookpagina voor geweldige kinderworkshops boven in de zaak, auteursbezoekjes en leesgroepsessies.

Kinderboekwinkel

Kinderboekenwinkel

 

Kinderboekwinkel Nijmegen 
Kannenmarkt 27
Tel +31 (0)24 3240096
www.kinderboekwinkelnijmegen.nl
ma, di, wo, vr 9.30-17.30 | do 9.30-21 | za 9.30-17

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed