HOY Concept Shop

Posted By Admin@LinkU / 10 september 2017 / 0 Reacties

De Daalseweg in Nijmegen-oost heeft dit jaar – met de aanleg van een gloedjenieuw wegdek – een dorpser karakter gekregen. Een gevoel waar Iris van HOY Concept Shop zich helemaal in kan vinden. Als 100% Nijmeegse is ze opgroeit in deze buurt en op de plek waar zich nu haar nieuwe shop bevindt, kwam ze zelf (en velen met haar!) als kind al pasfoto’s maken. 40(!) jaar ambacht werd er namelijk op deze plek gedreven en dat wil Iris maar al te graag koesteren.

JVDVphotography legt jou, je woning of bedrijf op de gevoelige plaat vast, terwijl Iris zich bezig houdt met interieur, eerlijke producten (van o.a. Mijn Stijl, Scandanaviaform en wasbare papierzakken) en styling. Een gouden combinatie die het dorpse karakter van de Daalseweg zeker onderstreept. Onthoud: HOY is een gouden pitstop voor last-minute presentjes of moois voor je huis. Dus think out of the box, negeer het centrum, volg de Daalseweg én duik oost in!

 

Hoy-Concept-Shop-Nijmegen

Hoy-Concept-Shop

 

Hoy Concept Shop
Daalseweg 235
+31 (0)6 58813358
Hoy Facebook
wo – za 11-17.30

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed