What’s on this weekend – 15 t/m 17 september

Posted By Judith Sterkenburg / 14 september 2017 / 0 Reacties

Slow down… het weekend staat voor de deur en het is zó divers dat je iedereen mee op sleeptouw kunt nemen! Vanavond neem je je vrienden mee naar ’t Zusje van Debbie, zaterdag gooi je de camera om je nek met je lief en zondag struinen over een Vinylmarket met (schoon)ouders of je viervoeter een #SundayFunday bezorgen. Do we need to say more?

indian-summer

#IndianSummer

Het zal helaas niet de beloofde laatste zwoele zomeravond worden – als we naar buiten kijken in ieder geval. Binnen zal het meest geliefde zusje van Nijmegen uiteraard zorgen voor een stomend en dampend feestje om het festivalseizoen in stijl af te sluiten. Oftewel pak je sunglasses uit de kast en vier die #IndianSummer! Be quick, want de kaartjes (à 10 euro) vliegen de deur uit.

What’s on? Het Zusje van Debbie’s #IndianSummer-party
When? Vrijdagavond 15 september van 23.00 – 05.00 uur
Where? Honigcomplex

blixem-20-jaar

Blixemse party

Hooray, Blixem bestaat dit weekend 20 jaar! En in die 20 jaar is het restaurant slash cadeauwinkel niet meer weg te denken uit het Nijmeegse straatbeeld. All day kun je bij Blixem terecht voor ontbijt, high tea, high wine, borrel en diner. En om het jubileumweekend extra feestelijk in te luiden, staat er vrijdagavond een jubileumdiner op het menu. Reserveer wel blixem-snel want vol=vol. Te laat met een tafeltje boeken? Breng dan zaterdag een bezoekje aan het Festival.

What’s on? 20 jaar Blixem
When? Vrijdagavond 15 en zaterdagmiddag 16 september
Where? Blixem, in de Fort Kijk in de Potstraat

fotografie-wandeling-en-workshop-nijmegen

Say cheese!

Wij houden van mooie foto’s. En hoewel wij óók van schrijven houden (duh) zegt een beeld vaak meer dan 1000 woorden. Ben jij na je vakantie nog niet uitgefotografeerd? Lucky you! Dit weekend in Nijmegen kun je mee met maar liefst 2 fotowandelingen/-cursussen. Op zaterdagochtend van 9:30 tot 12:30 uur met Peter de Koning onder het mom ‘Leer in één ochtend je camera kennen’ en op zondagochtend van 8:30 tot 11:30 uur met Fotowandeling Nijmegen. Say… cheese!

What’s on? Fotocursus en -wandeling
When? Zaterdag- 16 en zondagochtend 17 september
Where? Binnenstad Nijmegen

vinylmarkt-thiemeloods

Play that funky music…

Al regelmatig op onze weekendagenda gestaan, but still one of our favorites, de Vinylmarkt! Dat wordt plaatje draaien, plaatje luisteren en plaatje scoren zondag! Je vindt In de Thiemeloods maar liefst 10.000+ platen, van hiphop, soul, funk en jungle, tot house, oldies & newies en echte collecters-items.

What’s on? Vinylmarkt
When? Zondag 17 september van 10.00 – 16.00 uur
Where? Thiemeloods

dogs-plons-goffertbad

Plons

Nijmegen mag dan wel een kattencafé rijker zijn, aan die andere viervoeters wordt dit weekend ook gedacht. Nu the end of summer is aangebroken en we zelf onze zwemgear aan de wilgen hebben gehangen, plonzen de doggies maar al te graag het zwembad in. Daarom is op zondag het Goffertbad speciaal geopend voor deze happy viervoeters met hun baasjes.

What’s on? Dog’s plons
When? Zondag 17 september van 13.00 – 16.00 uur
Where? Goffertbad


Tekst: Judith Sterkenburg | Beeld: FollowFox, Unsplash.com

judith-sterkenburg

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed