What’s on this weekend – 6 t/m 8 oktober

Posted By Judith Sterkenburg / 5 oktober 2017 / 0 Reacties

Left or right, het maakt dit weekend niet uit welke kant je op gaat. Op de agenda staat voor ieder wat wils: van de youngsters tot oud, van de geliefden tot de avonturiers én niet te vergeten van de kunst- tot modeliefhebbers. Do we need to say more? Fijn weekend!

UP-Festival-fotocredit-LUX

Festival UP

Langer leven. We willen het eigenlijk allemaal. En gelukkig léven we ook steeds langer. De ‘gevorderden in het leven’ van nu zijn steeds actiever, gaan erop uit, dus waarom niet ook naar een festival? Speciaal voor deze doelgroep organiseert LUX dit weekend Festival UP. Een festival met een bomvol programma film, muziek, theater en games waarin je alles te weten komt over leven voor gevorderden.

What’s on? Festival UP – leven voor gevorderden
When? Vrijdagmiddag 6 t/m zaterdagavond 7 oktober
Where? LUX
Klik hier voor meer info en het festivalprogramma

Trabant-Berlin-expeditie-kreuzberg

Berlin goes Berlin

Binnen zitten met de regen dit weekend? Hét moment om de leukste, meest verrassende en creatieve motivatievlog op te nemen voor dé trip van het jaar: op Expeditie Kreuzberg naar Berlin mét Berlin. Wat begon als een geslaagde 1-aprilgrap wordt werkelijkheid: van donderdag 16 t/m zondag 19 november reizen twee teams in opdracht van Bistrobar Berlin af naar de Duitse metropool. Wil jij die lucky Berliner zijn? Ga er dit weekend dan even voor zitten en maak een vlog van maximaal 1 minuut waarin je laat zien waarom naar Berlijn gaan een must voor jou is!

What’s on? Aanmelden voor Expeditie Kreuzberg
When? Dit weekend en in ieder geval vóór 18 oktober
Where? Voor, met en bij Bistrobar Berlin
Meer info? Check de Facebookpagina van Berlin

Love-fotocredit-The-Planners

Back to the Wedding

Vorige week was één groot feest, want onze redacteur Nadine stapte in ultieme Nimma-style in het bootje met haar vent. Dit weekend doen we het gewoon nog een keer over en gaan we ‘Back to the Wedding’! Een feest voor iedereen die de liefde samen wil vieren met geliefden, vrienden en familie én voor wie die prachtige jurk en het fantastisch pak van toen nog een keer uit de kast wil trekken. Celebrate love!

What’s on? Back to the Wedding liefdesfeest
When? Zaterdag 7 oktober van 21.00 – 02.00 uur
Where? Old Cave
Klik hier voor meer info

sebastien-f-1

Er is er een jarig

Heeft manliefs’ pak het na de wedding niet meer gered of ben je ‘gewoon’ op zoek naar een te gek pak? Loop dan zaterdag even binnen bij een van onze favo Nijmeegse mannenkleding-hotspots Sébastien F, want zij vieren hun 12,5e verjaardag. Vind: casual, trendy en stijlvol, van pakken tot sneakers. En de mannen Pieter en Sebas voorzien je daarbij graag van stijladvies.

What’s on? Jubileum Sébastien F. 12,5 jaar
When? Zaterdag 7 Oktober van 10.00 – 17.00 uur
Where? Sébastien F., Ziekerstraat 96
Klik hier voor meer info

kunst-op-de-houtwerf

Kunst op de Houtwerf

Op de Houtwerf smelten kunst, cultuur en creativiteit samen en dus is het dé ultieme plek voor een pre-tentoonstelling. In het voorjaar 2018 is in het Valkhofmuseum de solotentoonstelling van Uwe Poth (Kiel 1946) te zien en in aanloop daar naartoe kun je van 2 tot en met 31 oktober de tentoonstelling “Portretten vol betekenis” bewonderen op de Houtwerf. Kijk naar zo’n 100 schilderijen, 100 tekeningen, foto’s en kunstenaarsboeken en sluit af met een hapje en drankje bij Helden.

What’s on? Tentoonstelling Uwe Poth
When? Sinds deze week t/m 31 oktober
Where? De Houtwerf
Klik hier voor meer info

Tekst: Judith Sterkenburg
Beeld: FollowFox, LUX, Bistrobar Berlin, The Planners, Unsplash       

judith-sterkenburg

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed