What’s on this pre-Halloween weekend – 27 t/m 29 oktober

Posted By Judith Sterkenburg / 26 oktober 2017 / 0 Reacties

It’s pre-halloween weekend! De ingrediënten? Veel angstaanjagende figuren in de Laserloods, cocktails met een scary twist en films waar je haren recht van overeind gaan staan. Not a fan? Geen paniek, met het Jazz Festival en onze ultimate-shopping-tip kom je je weekend ook wel door! Just what you need!

honig-laserloods-halloween

Halloween @ Honig

De oude HONIG fabriek wordt ondergedompeld in een ware Tjernobyl 2.0. En dat betekent dat er dit weekend een hoop spooky figuren rondlopen in de Laserloods. Durf jij het aan? Koop dan snel je kaartje op de site.

What’s on? Honig Halloween Nights
Where? Laserloods Nijmegen
When? Vrijdag 27 t/m zondag 29 oktober

halloween-cocktails-demain

Bloody Mary!

Bij Demain drink je deze pre-Halloween days de meest griezelige cocktails (geïnspireerd op horrorklassiekers) met op de achtergrond scary tunes van de house dj’s.  En op maandag? Plof neer in de Demain Cinema, waar Sleepy Hollow je een slapeloze nacht bezorgd!

What’s on? Demains Halloween
Where? Cocktailbar Demain
When? Dinsdag 24 t/m dinsdag 31 oktober

jazz-festival-nijmegen

Not so scary!

Ben je niet zo’n fan van alle scary to do’s van dit weekend, dan heb je geluk. Want vanaf vrijdag is het Festival Jazz International in Nijmegen city. Op vier verschillende plekken, vier dagen lang, geniet je van heerlijke jazzy tunes. Ook deze tweede editie beloofd weergaloos te worden. De line-up is groots en talentvol en tickets scoor je aan de Brebl-, Doornroosje-, LUX- of de Lindenbergdeuren.

What’s on?  Jazz Festival Nijmegen
Where? Brebl, Doornroosje, Lux, Lindenberg
When? Donderdag 26 t/m zondag 29 oktober

Premium-sale-nijmegen

Sneakerfreaks opgelet!

Dit weekend  kun je helemaal losgaan bij 24/7 Premium Supply Store in de Houtstraat. Zaterdag en zondag scoor jij de tofste items. Truien, T-shirts, sneakers en jassen – alle tussen de tien en vijftig ekkies . Crazy maar echt waar!

What’s on? Premium sale
Where? 24/7 Premium supply store
When? Zaterdag 28 en zondag 29 oktober


Tekst: Nadine Jansen | Beeld: FollowFox, Unsplash.com

judith-sterkenburg

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed