7x inslaan: dé leukste Sint presentjes shop je hier!

Posted By Admin@LinkU / 26 november 2017 / 0 Reacties

Shoppen voor onze mini-me’s is altijd een feest. Inslaan voor Sinterklaas? Nog leuker! En gelukkig kan dit gewoon in Nimma-town. Redacteur Nadine zocht voor je uit waar je precies moet zijn voor de leukste blijmakende presentjes for the kids. Happy Sint-shopping!

#1. Op de Oud-Hollandse shoptoer! 

Oud-Hollandse toys zijn terug van weggeweest en waar kun je die beter halen dan bij speelgoedzaak De Regenboog?! Deze winkel is al jaren dé speelgoedwalhalla voor de kleintjes en de iets groteren. Denk: rijen spelletjes, puzzels, de liefste knuffels & poppen en de mooiste houten poppenhuizen, speelkeukens, blokkendozen en (loop)fietsjes.

♥ Fox-Kids-hotspot: De Regenboog | Van Welderenstraat 17

#2. Op de hippe shoptoer!

Wil je je kleine spruit verwennen met té leuke kinderkleding van merken als Mingo, Little Indians of CarlijnQ? Dan moet je echt naar Wonder. Dit is namelijk dé shop-stop voor ouders met modieuze mini’s. Naast kleding scoor je hier ook het tofste speelgoed en andere hebbedingen voor de kinderkamer. En zie je zo’n hippe wobbel (a.k.a. schommel, brug of onderdeel van het racecircuit) voor jouw boy of girl stiekem toch wel als een soort van eyecatcher in de woonkamer passen? Die hebben ze hier ook!

♥ Fox-Kids-hotspot: Wonder | Stikke Hezelstraat 34

#3. Op de ‘stoere’ shoptoer!

Bij conceptstore MOOD kun je naast Sint-aankopen voor jezelf, ook terecht voor je mini-me. Met kleding van o.a. het merk Sprout&Sprout, steek je je kleine in een megastoere outfit. MOOD is all about design en eigenaresse Rianne koopt de mooiste spullen voor de kleintjes in. Stijlvolle tuitbekers en bordjes, design sokjes, hippe vloerkleden voor in de kinderkamer en very cute slaapzakjes, maken de compacte
MOOD kinderhoek een kids inkoopfeest.

♥ Fox-Kids-hotspot: MOOD | Houtstraat 59

#4. Op de ‘gaeve’ shoptoer!

Kinderwinkel Gaev heeft het afgelopen jaar bewezen een aanwinst te zijn in de Nijmeegse binnenstad. Van een eigen ‘gaeve’ kledinglijn, andere hippe kleding merken (voor kids t/m 10 jaar) tot kinderservies en zachte knuffels van ‘Done by Deer’ (hip Deens merk!): je kunt er werkelijk de leukste (Sinterklaas) cadeaus vinden. Pas goed op je portemonnee, want die voelt een tikkie lichter na een bezoek. Tip: laat je kleine in de speelhoek spelen en sla je slag!

♥ Fox-Kids-hotspot: Gaev | Houtstraat 19

#5. Op de boeken shoptoer!

Op zoek naar een goed kinderboek? Zo gevonden! Bij de leukste kinderboekwinkel in hartje centrum: De Kinderboekwinkel. Met maar liefst 7.000 titels (prentenboeken, sprookjesboeken, boeken met versjes en liedjes, moppenboeken en stoffen knisperboekjes voor de kleintjes) en het (lees)advies van eigenaresse Ingeborg, vind je hier zelfs voor de meest kritische kleine lezer een verhaalmatch. Oh en kijk uit: voordat je het weet zit je zelf met je neus in een kinderboek en wil je niet meer weg.

♥ Fox-Kids-hotspot: Kinderboekwinkel | Kannenmarkt 27

#6. Op de wereldse shoptoer!

Een mooi cadeau met verhaal voor de kleine? Loop dan binnen bij Subba. Ooit begonnen als een alternatieve wereldwinkel is het nu de plek voor de mooiste speelkleden, handige wikkeldoeken, boekjes en styling (vaak met een wereldse touch) voor de kinderkamer.

♥ Fox-Kids-hotspot: Subba | Lange Hezelstraat 70

#7. Op de Nederlandse shoptoer!

Vraagt een Hollands feest om een Hollands cadeau? Dan is Sissy-Boy, een merk met Nederlandse roots, aan het Koningsplein the place to be om goodies te scoren voor in de grote zak van Sinterklaas. Van schattige mutsen, warme sjaals en handschoenen tot geinige rugzakken en handige lunchtrommels en regenlaarsjes: hier koop je modieuze én praktische cadeaus (lekker Nederlands) voor je kids!

♥ Fox-Kids-hotspot: Sissy-Boy | Koningsstraat 2


Tekst: Nadine Jansen | Beeld: FollowFox

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed