What’s on this weekend – 1 t/m 3 december

Posted By Judith Sterkenburg / 1 december 2017 / 0 Reacties

Voor de (ouders van) kids en mini-me’s is er natuurlijk maar 1 #weekendtip: voorbereiden op het heerlijk avondje! Ben je last minute nog op zoek naar cadeaus? Check dan snel nog even onze 7 Sint-shop-tips. Gelukkig is er meer te doen dan liedjes oefenen en cadeaus inpakken: stemmen voor dé Top-2000 song van het jaar, mindful hardlopen bij volle maan, een dansje wagen met Baby Otis en totáál ontspannen.

sportief-bootcamp-mindful-run

Op de sportieve tour

Laat die pepernoten maar achterwege, want dit weekend is het op sportief gebied ‘aan’ in Nimma. Werk je op zaterdag in het zweet voor het goede doel tijdens de MEGA bootcamp voor ‘het vergeten kind’. Op het programma staan diverse circuits, de nodige squates, burpees en push-ups en een ‘buddy-wedstrijd’ waarmee je gave prijzen kunt winnen. Op zondag nog niet uitgesport? Doe dan mee met de full moon mindful run: een rondje van 5 kilometer rondom de Spiegelwaal met een fantastisch uitzicht op de volle maan. Kick some ass!

What’s on? Bootcampen voor het goede doel
When? Zaterdag 2 december van 9.30 – 13.00 uur
Where? Verzamelen bij het Wellnesshuis aan de Postweg 50
Kosten? 15 euro (voor het goede doel!)
Meer info? Check Facebook 

What’s on? Full Moon Mindful Run
When? Zondag 3 december van 20.00 – 21.30 uur
Where? Kronenburgerpark
Meer info? Check Facebook

baby-otis-jazz-credit-parenting-central

Jazz is all you need baby

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 is jazz ‘what you need baby’ moet Meneer Otis hebben gedacht. Twee avonden lang viert zijn kleine zusje de Nijmeegse Jazz, Funk & Soul met maar liefst 17 lokale acts. Omringt door fijne wijnen van Delícia, hapjes om je ‘Fingerz’ bij af te likken en de befaamde Thiemeloods-Vinylmarkt om uitgebreid te kunnen kratgraven.

What’s on? Baby Otis
When? Vrijdag 1 en zaterdag 2 december vanaf 18.00 uur
Where? Honigcomplex
Programma en kosten? Check Facebook

tango-dansen-credit-Meredith-Mullins

Let’s dance

De ‘last dance’ om het weekend mee af te sluiten doe je zondag bij Dansschool Salsa Tipica. Een mix van tropische muziek neemt je mee in de wereld van… de Tango! Tussen 16.00 – 21.00 uur kun je voor 6 euro helemaal los gaan en de nodige energieboosters (lees: eten en drinken) zijn verkrijgbaar bij de bar en op het dakterras. Zin in méér tango voordat je zelf op de dansvloer staat? Tussen 16.00 – 17.00 draait in FilmhuisO42 de film ‘Tango on a visit’.

What’s on? The Duke | tango and more Dansfeest
When? Zondag 3 december van 16.00 – 21.00 uur
Where? Dansschool Salsa Tipica
Meer info? Check Facebook

What’s on? Film Tango on a visit
When? Zondag 3 december van 16.00 – 17.00 uur
Where? Filmhuis O42
Meer info? Check Facebook

sanadome-spa-yoga-dag

Totale ontspanning

“Winter is coming and it is time to pamper yourself”, aldus Iryna and we couldn’t agree more! Daarom móest deze Yoga Spa Day tussen de weekendtips staan. Laat je zaterdag van 11.00 – 18.00 uur compleet verwennen in Sanadome met een massage, gezichtsbehandeling, warme bubbelbaden en als afsluiter een rustgevende Yin-yoga sessie.

What’s on? Yoga Spa Day in Sanadome
When? Zaterdag 2 december van 11.00 – 18.00 uur
Where? Sanadome
Meer info en prijzen? Check Facebook

vote-stemmen-top2000

Naar de stembus

Op maandag, maar té leuk om níet te noemen: op maandag 4 december kun je stemmen voor jouw favo song die in de Top 2000 MOET komen. De Top 2000 stembus staat tussen 18.00 – 20.00 uur op Plein ’44. Zou Queen eindelijk een keer van haar – euhm zijn – troon gestoten worden?! Kun je niet ‘live’ stemmen maandag? Doe het dan online!

What’s on? De top 2000 stembus in Nijmegen
When? Vrijdag 1 t/m vrijdag 8 december is het Top 2000 Stemweek
Where? Plein ‘44
Meer info? Check Facebook

Tekst: Judith Sterkenburg | Beeld: FollowFox, Unsplash, Parenting Central, Meredith Mullins 

judith-sterkenburg

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed