What’s on this weekend – 8 t/m 10 december

Posted By Judith Sterkenburg / 7 december 2017 / 0 Reacties

Trust us dit winters weekend zie jij totaal niet blauw van de kou. Om het bloed weer wat sneller te laten stromen Follow the Fox! Ga met de voeten van de vloer bij the Fuzz, Thiemeloods of Brebl, sleep je muzikale squad mee voor de pubquiz van het jaar, maak een pitstop bij Pop-Up Restaurant Elixir of warm up bij Fika en sluit het weekend proostend af met een heel speciaal biertje bij Brouwerij LAB54.

pubquiz-top-2000

Pubquizzen!

Weet jij de ins en outs over Queen, the Eagles, Michael Jackson, Amy Winehouse en alle andere legendarische artiesten die in de Top 2000 staan? Test je kennis bij de Top 2000 Pubquiz bij Wijkplaats BUUR in Brakkenstein. Aan de hand van muziekbingo, muziekfragmenten en video’s komt de beste muziek of all time langs. En ja zeker er zijn mooie prijzen up for grabs.

What’s on? Pubquiz Top 2000
When? Vrijdag 8 december, 20.30-23.00
Where? Wijkplaats BUUR

smooth-and-spicy-pop-up

Culinaire pop-up

Al ontdekt? Elixer in de Thiemeloods is een vrijdagavond Pop-Up restaurant. Deze week op het menu: Creoolse specialiteiten van Smooth & Spicy, inclusief muziek. Na al dit lekkers kun je in één keer door dansen bij de Elixer Disco. Reserveren is aan te raden.

What’s on? Elixer Pop-Up restaurant met Smooth en Spicy
When? Vrijdag 8 december, 18.00-00.00
Where? Thiemeloods

koffie-en-kunst-bij-fika

Koffie, kunst en Fika

Onze favo Scandi koffiehotspot Fika lanceert vrijdag een seizoenscollectie van Jolijn Ceelen van Studio Stof genaamd ‘warme winter’. Met een bite en drank in de hand plus de muziek van de TUTTI boys zit je hier wel goed.

What’s on? FIKA Expo #1
When? Vrijdag 8 December
Where? Fika

dance-tango

Voeten van de vloer

Voor de liefhebbers van Soul, Funk, Rhythm en Blues is er op vrijdag Miss MaryLane aanwezig bij the Fuzz, samen met dj Proovoo. Als je meer van de latin beats houdt, haal dan je beste tango-pasjes én dansschoenen uit de kast voor tangodansen in de Brebl.

What’s on? Rhythm & Booze
When?  Vrijdag 8 december, 20.00-01.00
Where? The Fuzz

What’s on? Tangodansen @ Brebl
When? Zondag 10 december, 15.00-20.00
Where? Brebl
 
Beer-party

Bierjubileum

Er is er een jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat is: LAB54 die haar éénjarig bestaan viert met een open proeverij waarbij ze hun Japan Pale Ale ‘Samurai’ lanceren. Gemaakt met Japanse hop, Sancho pepers en sake gist. Lekker! Gefeliciteerd LAB54 team én proost.

What’s on? Brouwerij LAB54 B’day
When? zondag 10 december, 15.00-19.00
Where?  LAB54. Waalbanddijk 16


Tekst: Lisanne Berendsen | Beeld: Unsplash

judith-sterkenburg

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed