What’s on this weekend – 15 t/m 17 december

Posted By Judith Sterkenburg / 15 december 2017 / 0 Reacties

Ho ho ho… Christmas is almost here! Hoe kunnen we dat beter inluiden dan met ouderwetse kerstmarkten, warme choco op de Wintertuindag, workshops cocktails shaken bij Demain en kerstkransen maken bij C-More Concept Store, om het vervolgens af te toppen met een culinair hoogstandje bij Why Not en Hobbema! Happy pre-X-mas weekend!

kerstmarkt

Shoppen + glühwein + kerstlichtjes = Kerstmarkt-time

* No. 1 *

Achter de Weurtseweg in Nijmegen West ligt het mooie Westerpark, deze vrijdag omgedoopt is tot dé plek waar je je kersthart kunt ophalen. Ga met de Kerstman op de foto, geniet van een stomend kopje glühwein of erwtensoep en shop leuke goodies bij één van de verlichte kramen.

What’s on? Kerstmarkt Westerpark
Where? Westerpark
When? Vrijdag 15 december, van 16.00 – 21.00 uur

* No. 2 *

Nog meer Kerst in Nijmegen West, want ook zondag doe je je last christmas shopping bij de Smeltkroes. Sip van je gratis glaasje glühwein en laat je verrassen door lekkers van Foodlab. Liever een DIY-gift? Doe dan mee aan een van de vele workshops bij de makers!

What’s on? De Grote kerstmarkt
Where? Smeltkroes
When? Zondag 17 december, van 12.00 – 17.00 uur

* No. 3 *

Naast de Smeltkroes is zondag ook C-More Concept store open en volop aangekleed in kerstsferen. Wil jij je familie verwennen met cadeaus van makers uit het Honigcomplex of van de Designweek? Dan zit je hier goed! Zelf creatief aan de slag? Geef je dan op voor de workshop waarbij je een ultiem mooie, groene kerstkrans maakt.

What’s on? Kerstmarkt
Where? C-More Concept Store
When? Zondag 17 december, van 12.00 – 18.00 uur

wintertuindag-marshmallow-boomgaard

Groentetassen + winter in de boomgaard = Wintertuindag

Zondag worden in de historische tuinderij in Lent de laatste groenten van het land geplukt en in goed gevulde tassen gedaan. Met deze groentebommetjes (helaas wel allemaal al vergeven) op zak kun je heerlijk genieten van de winterse sferen onder het genot van een warme choco en geroosterde marshmellows. Gelukkig zijn op de dag zelf ook nog volop groenten in de losse verkoop te verkrijgen. Zin in een DIY? Doe dan mee met de workshop kerststerren maken van knotwilgtakken. Ultiem winterdagje als je het ons vraagt!

What’s on? Warmoes Wintertuindag
Where? Griftdijk Noord 11, Lent
When? Zondag 17 december, van 14.00 – 16.00 uur

kerst-cocktail-demain

Cocktails + kerstinspiratie = workshop no. 4

Na al die winterse workshops ook een opwarmertje voor de keel: de workshop cocktails shaken bij Demain! Wil jij tijdens de kerstdagen je familie en vrienden verbazen met je zelf gemixte cocktails, schrijf je dan in. Leer welke smaken je kan combineren, welke techniek je het beste kunt gebruiken en hoe je presentatie zorgt voor mindblowing reacties.

What’s on? Open Cocktailworkshop
Where? Demain
When? Zondag 17 december vanaf 16.00 uur

kerst-diner-hobbema-why-not

Culinaire avond uit bij Hobbema of Why not = ultieme kerstvibe

Why not bestaat alweer 1 jaar en dat laten eigenaren Maarten en Jill niet zomaar voorbij gaan. In de aanloop naar Kerst vieren zij een weekend lang hun jubileum waarbij ze een viergangendiner serveren mét welkomstdrankje en live muziek. Wees snel met reserveren voor een tafeltje, of zit zaterdag en zondag gezellig aan de bar.

What’s on? 1 year anniversary
Where? Why Not
When? 15, 16 en 17 december

Zin in een ‘wilde’ avond? Schuif dan aan bij Hobbema, die voor de gelegenheid de handen ineen heeft geslagen met Wild Wijn Fest. Proef heerlijke gerechten van de BBQ met een unieke wijn-spijs beleving. Om alvast in de kerstsferen te komen trek je je kerstrui aan en zoek je de warmte op bij het vuur. Je hebt keuze uit twee arrangementen, wel even van te voren reserveren.

What’s on? Wild Wijn Fest en Hobbema gaan WILD
Where? Hobbema
When? Zondag 17 december vanaf 16.00 uur


Tekst: Nadine Jansen | Beeld: Unsplash

judith-sterkenburg

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed