What’s on this eerste weekend van de Kerstvakantie – 22 t/m 24 december

Posted By Judith Sterkenburg / 21 december 2017 / 0 Reacties

Oh happy december! Omzeil net als redacteur Judith de ellenlange kersthamster-rij in de supermarkt en kom dit weekend alvast 100% in de kerststemming: in een winters paradijs op de Houtwerf, proef die fijne en welbekende Coca Cola kerstreclamesfeer tijdens de verlichte truckoptocht, scoor de laatste presentjes voor onder de boom en breng kerstavond door op de meest sfeervolle kerstplek in hartje Nimma. Héle fijne Kerst en –vakantie!

kerst-koopavond-nijmegen

Late night X-MAS shopping

Tonight is the night: een hoop Nimma winkels doen mee aan de late night x-mas koopavond. Dus ben je very merry last minute nog op zoek naar toffe cadeaus? Check dan even dit lijstje en sla vanavond tot 21.00 uur nog je slag. Kerst-inspiratie nodig voor de kids? Check dan deze link. Happy x-mas shopping!

What’s on? Kerstkoopavond in het centrum
When? Vrijdagavond 22 december tot 21.00 uur
Where? Centrum Nijmegen

kerst-op-de-Houtwerf

Kerst op de Houtwerf

Zaterdag wordt de Houtwerf omgetoverd tot een winters kerstparadijs met vuurtonnen, kerstlichtjes, Black&Blue happen op de BBQ en een muzikale omlijsting van de Macondo Dust Band, terwijl je je laatste kerstinkopen scoort voor man- (bij B&B) of vrouwlief (bij Based on Roots). Ook zorgen Bakkerscafé Nijmegen en Wijnhandel de Blauwe Druif voor de nodige versnaperingen en glühwein. Het atelier van Laurien Renckens is open en Barber DJI is er voor je ultieme kerst-coupe met de nieuwste kappertrends.

What’s on? Kerstsfeer op De Houtwerf
When? Zaterdag 23 december van 10.00 – 17.00 uur
Where? De Houtwerf
Meer info? Check Facebook

verlichte-truckoptocht

Verlichte kersttrucks

Wie kent ‘m niet: de ultieme Coca Cola kerstreclame mét dat deuntje… Maar CC-kerstman: eat your heart out, want zaterdag 23 december rijden er maar liefst 40(!) verlichte trucks door het centrum van Nijmegen. Vanaf 19.00 uur starten ze bij de Voerweg en rijden ze door de stad richting Kelfkensbos.

What’s on? Verlichte Truckoptocht
When? Zaterdag 23 december van 19.00 – 22.00 uur
Where? In & around town, start vanaf de Voerweg
Meer info? Check Facebook

kerst-circus

Kerstcircus

Voor alweer de 8e keer op rij strijkt het traditionele Kerstcircus dit weekend neer in het Goffertpark. Volop in kerstsferen, met een nieuwe show én hot choc en glühwein. Koop je kaartje online (met 3 euro vroegboekkorting) of aan de kassa (vanaf 17 euro voor de kids en 20 euro voor volwassenen).

What’s on? Kerstcircus
When? Vanaf zaterdag 23 t/m zondag 7 januari
Where? Goffertpark (Slotemaker de Bruineweg)
Meer info? Check de website

kerst-stevenskerk

Kerst-mis in de St. Stevenskerk

Voor mij begint Kerst pas écht tijdens de Kerstnachtviering in de St. Stevenskerk. En voor wie denkt terecht te komen in een heel traditionele kerkdienst, heeft het ‘mis’. Onder de prachtige kandelaren mét kaarslicht kunnen alle Nijmegenaren even bezinnen bij hun eigen kerstgedachte.

What’s on? Kerstnachtviering in de Stevenskerk
When? Zondag 24 december vanaf 22.30 uur (kerk open vanaf 21.45 uur)
Where? St. Stevenskerk


Tekst: Judith Sterkenburg | Beeld: FollowFox, de Houtwerf, Unsplash

judith-sterkenburg

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed