Exclusief: een very sporty what’s on this first weekend of 2018!

Posted By Judith Sterkenburg / 4 januari 2018 / 0 Reacties

Een #fitgirl of #fitboy ben niet zomaar, daar moet je een paar zweetdruppels voor laten. En gelukkig zijn er weer 365 dagen om te starten. Hoe? Lekker old skool! Ga gymmen, rolschaatsen, rennen, volleyballen of liften. Waar? Redacteur Nadine zocht het voor je uit. Happy workout weekend!

rennen

Rennen

Hardlopen met een city guide klinkt over de top, maar is echt super tof om te doen! In Berlijn en Stockholm al lang een sportieve hit onder locals & toeristen én nu ook in onze eigen stad. Met hardloopcoach Kiki van de Nijmeegse Running Tours naast je en je loopschoenen aan, ontdek je Nimma op een wel heel unieke manier. Er zijn verschillende (loop)tours te boeken. Check voor meer info de site.

What’s on? Hardlopen met een city guide
Where? Start en finish bij Run2Day Nijmegen
When? Op afspraak

roadkillrollers-rolschaatsen

Rollen

Vond jij rolschaatsen vroeger ook zo leuk? En wil je eigenlijk best wel weer eens een avondje rollen? Grijp dan vanavond je kans. De Roadkill rollers (ze zijn liever dan ze klinken hoor!) organiseren een open avond met de toepasselijke naam: ‘Fresh Meat Night’. Schrijf je nog snel in en roll away!

What’s on? Roller Derby
Where? Sporthal de Horstacker
When? Vrijdag 5 januari, 19.30 – 22.30 uur

gymles-nijmegen

Gymmen

De gymles. Lover or hater? Hoor je bij de eerste groep dan is er fantastisch nieuws: elke week kun je weer even terug in de tijd, want de gymles is terug van weggeweest. In een grote gymzaal kun je je lol op met trefballen, basketballen, apenkooien, tikketje spelen en meer voor grown-ups!

What’s on? De Gymles
Where? Burgemeester Daleslaan 1 Nijmegen, Talita Koemi
When? Maandagavond van 19.45 – 20.45 uur

beachvolleybal-beachfabriek

(Beach)volleyballen

Sporten in het zand is zwaar én geeft je tegelijkertijd dat heerlijke vakantiegevoel. Op het verwarmde indoorstrand in de Beachfabriek kun je 365 dagen in het jaar terecht voor je sportieve uitspattingen. Niet alleen beachvolley, maar ook footvolley, beachsoccer, bubbelvoetbal, beachtennis, handbal, rugby en nog vele andere sporten zijn er te beoefenen. Ook lekker zweten met je voeten in het zand in een korte broek? Check de site!

What’s on? Beachsporten in Beachfabriek
Where? HONIG-fabriek, Waalbandijk 12c
When? 7 dagen per week

outdoor-gym-nijmegen

Liften

Ooit gehoord van een outdoor gym? Bij VASIM GYM wel hoor. Daar kun je na je indoor training je workout onder de bogen van de brug (= outdoor) voortzetten. Lijkt ons een win-win combinatie: zuurstof én lekker bewegen. Check de site voor meer info.

What’s on? VASIM GYM
Where? Winselingseweg 41
When? No excuses: elke dag is er een workout


Tekst: Nadine Jansen | Beeld: Unsplash

judith-sterkenburg

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed