What’s on this weekend – 12 t/m 14 januari

Posted By Judith Sterkenburg / 11 januari 2018 / 0 Reacties

Stilzitten? Daar zijn we niet zo goed in. Dit weekend gaan we kijken, kijken en wie weet ook scoren bij de Fuzz , ongegeneerd bingewatchen in Lux én heerlijk bier drinken in de kerk. Oh en check zeker onze Best of the Fest win-actie: we geven 2 passe-partout weg. C u there!

The-Fuzz-singles-feest

The Singles Club

Nee, niet een feestje vóór singels, maar mét singles. In The Fuzz worden vanavond de fijnste vinyl plaatjes gedraaid door Da Funkee Homebro samen met host Tin Wish Tin.

What’s on? De Singlesclub
Where? The Fuzz
When? Vanavond 12 januari, van 21.00 – 01.00 uur
Meer info? Check Facebook

Winterbierfestival

Nijmeegse Bierfeesten Wintereditie

Het hele weekend proosten op het nieuwe jaar kan tijdens het Winterbierfestival in de St. Stevenskerk. Café Samson, Café de Mug, Freddy’s Beerkitchen, Café de Opera en Café de Deut hebben de handen weer ineen geslagen om je op zaterdag én zondag te laten genieten van speciaal- en lokaal gebrouwen Nijmeegse bieren. Omlijst met muziek, lekker eten en workshops. Cheers!

What’s on? Nijmeegse Bierfeesten wintereditie
Where? St Stevenskerk
When? Zaterdag 13 en zondag 14 januari
Meer info? Check Facebook

beste-films-2017

#bestoffilms2017

Als er één woord is wat we vorig jaar veel hebben gehoord is het ‘bingewatchen’. En wat met series kan, kan natuurlijk ook met films! Zin om zondag lekker old skool een filmmarathon te houden? Plof dan in een van de bioscoopstoelen van LUX en kijk de 10 beste films van 2017. En kaartje (à 7 euro, Cinevillers gaan gratis) reserveren doe je door te bellen naar LUX.

What’s on? Cineville’s beste films van 2017
Where? LUX
When? Zondag 14 januari van 10.00 – 23.00 uur
Meer info? Check Facebook

Film-The-Florida-Project

WIN-WIN-WIN tickets voor Best of the Fest!

De Cinevilles-beste-films-tip hierboven is dé ultieme voorbereiding op het eerste weekend van februari. Dan kijk je op zaterdag 3 en zondag 4 februari de hele dag de beste films van het International Film Festival Rotterdam tijdens Best of the Fest. Filmliefhebbers, zet deze data dus alvast in je agenda én… win een passe-partout voor jezelf én je bestie! Hoe? Stuur een email met je naam, mailadres naar followfox024@gmail.com. De allereerste reactie wint! Grijp je mis? Dan kun je vanaf woensdag 17 januari je kaarten scoren. (Wow… er was vanochtend iemand al super speedy namelijk Aileen Steiger. Zij stuurde ons om 8:45 uur een mail en heeft gewonnen! Aileen heeft reeds een mail ontvangen. Dank allemaal voor jullie reactie!)

What’s on? Best of the Fest
Where? LUX
When? Zaterdag 3 en zondag 4 februari
Meer info? Check de website van LUX

PS: ben je een vroege vogel? Ga dan op zondag nog ff langs op de Houtwerf voor ’n puik bio-ontbijt en fijne (ochtend)tunes!


Tekst: Judith Sterkenburg | Beeld: Unsplash

judith-sterkenburg

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed