What’s on this weekend – 19 t/m 21 januari

Posted By Judith Sterkenburg / 19 januari 2018 / 0 Reacties

Het kan je bijna niet ontgaan zijn: Nijmegen is in 2018 Green Capital! Deze titel wordt geheel in stijl afgetrapt met een duurzaamheidsfestival. Groen blijkt gelukkig een goed setje met de nodige dansmoves te vormen – zo kom je aan al je trekken. Doe je mee?

groen-duurzaamheidsfestival

Wondertuin duurzaamheidsfestival

Best een beetje trots zijn we! Nijmegen is verkozen als European Green Capital. Om die titel te verdedigen wordt aankomend weekend een drie-dagen-durend festival opgetuigd, compleet in het teken van duurzaamheid. Laat je inspireren door lokale initiatieven, groen spijs en allerhande leerzaam vermaak!

What’s on? Wondertuin duurzaamheidsfestival
When? 19 tot en met 21 januari
Where? Museum het Valkhof
Meer info? Klik hier voor het Facebook-evenement en hier voor meer informatie
Get social with #zogroenkanhetzijn

groene-vingers

Het Zusje van Debbie heeft groene vingers

Het kan niet anders dan dat je goede zin hebt gekregen van Wondertuin. Zet die positieve energie om en ga nog even lekker door op de dansvloer van Het Zusje van Debbie. Entree is gratis, maar vol = vol dus wees er op tijd bij!

What’s on? Het Zusje van Debbie heeft groene vingers (Green Capital edition!)
When? 20 januari van 23:00 uur tot 03:00 uur
Where? Museum het Valkhof
Meer info? Klik hier voor het Facebook-evenement en meer informatie

expositie

Expo in de net geopende Bastei

Een ruwe diamant is opgepoetst: De Bastei. De oude ‘stratemakerstoren’ is voorzien van een frisse laag en omgetoverd tot een natuur- en cultuurhistorisch centrum. Vanaf dit weekend is daar de eerste expositie te zien, en wel “Take me to the river” van fotograaf Paul Breuker.

What’s on? De eerste expositie in de Bastei
When? vanaf 19 januari
Where? De Bastei (Waalkade)
Meer info? Klik hier voor meer informatie

ANIMA

ANIMA – bezoek en proef!

Onderin de stadsbrouwerij prijkt een parel die ANIMA heet. Puurder dan puur worden op Nijmeegse bodem gin, whisky en jenever gedestilleerd. Oprichter Thieu Hegger is meer dan trots en vertelt je dit weekend alle ins and outs over deze dranken.

What’s on? Een bezoek aan ANIMA distilleerderij
When? 20 januari
Where? ANIMA, onder stadsbrouwerij De Hemel
Meer info? Klik hier voor het Facebook-evenement en meer informatie

Have a good one!


Tekst: Avalon Diebels | Beeld: Unsplash, Wondertuin duurzaamheidsfestival, ANIMA

judith-sterkenburg

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed