Hey hey! It is #mancrushmonday met… Thomas Bouwens & Nick Beernink!

Posted By Admin@LinkU / 28 januari 2018 / 0 Reacties

Dat Nijmegen op shop- en eetfront wat te bieden heeft moge duidelijk zijn. Maar wisten we ook al dat er heel wat mancandy rondloopt? In onze rubriek #ManCrushMonday kijkt redacteur Avalon ze diep in de knappe ogen en vraagt ze (figuurlijk, maar wie weet ook letterlijk) het hemd van het lijf. Over werk, liefde, ambitie en de stad. Deze keer een dubbele date waarin Lebowksi-boys Thomas Bouwens (24) en Nick Beernink (24) elkaar in de schijnwerpers hebben gezet.

«STAD IN HUN HART»

Thomas en Nick zijn allebei getogen Nijmegenaren en hartstikke trots op hun stad. “Ik werk hier al jaren in de horeca en ben begonnen bij restaurant Lodewijk” vertelt Thomas. “Ik was van plan te vertrekken naar Amsterdam, maar toen een vriend van mij ziek werd besloot ik hier te blijven om voor zijn overlijden nog zoveel mogelijk tijd met hem door te brengen”. Volgende week vertrekt hij naar Amsterdam om verder in de leerschool te gaan bij Brasserie Maris Piper (de nieuwe toko van Freek van Noortwijk, red.). “Maar ik kom altijd terug naar Nijmegen. Mijn kinderen móeten hier opgroeien.” Ook bij Nick zit Nijmegen van binnen. “Het dorpse karakter van de stad werpt zijn vruchten af. Ik heb hier mijn vriendin, mijn vrienden en mijn familie. En voor de ontspanning: N.E.C.”


»DE DENKER & HET PRINSESJE

“Thomas is veel slimmer dan hij zich voordoet”, complimenteert Nick Thomas. Zelf bestempelt Thomas zichzelf als een prinsesje. “Een echt mama’s kindje. Ik vertel haar dan ook alles, the good and the bad stuff. Zij is oprecht de liefste vrouw die ik ken”, vertelt hij daar stralend over. “Voetbal interesseert mij ook niet. Als Ajax maar bovenaan staat is het goed. Ik ben niet bezig met mijn mannelijkheid”.

De boys kennen elkaar al vanuit hun kindertijd. Hun ouders waren goede vrienden. Thomas en Nick zijn ontzettend verschillend, maar daar gedijt de vriendschap ook het beste bij. “Zelf ben ik meer een denker”, vertelt Nick daarover. “Ik filosofeer graag. Toch ben ik snel tevreden, want ik streef mijn eigen idealen na.”

»THE DREAM

Bij Nick is de liefde voor eten en wijn met de paplepel ingegoten. Daarover vertelt hij: “Mijn vader en zijn vriendin hebben een kookstudio en wijn- en kaaswinkel net over de brug in Lent. Een echte hidden gem. De liefde voor wijn is groot en daarom wil ik binnenkort in een wijnhuis in Italië of Duitsland de oogst gaan meemaken en daarbij helpen.” Thomas droomt groots en wil dan ook niets minder dan zelf een horecazaak openen in Nijmegen. “Rond mijn 30e wil ik mijzelf in het diepe gooien. Ik wil een zaak die kwaliteit levert.”


«HOTSPOTS»

Thomas: “De Grut voor het eten, Flores voor de beleving en Bistrobar Berlin als het een feestje mag zijn. Voor de lunch zweer ik bij de broodjes van Bairro Alto. Shoppen deed ik graag bij 512 Conceptstore, maar zij hebben helaas geen herencollectie meer. Oh ja, en voor een feestje: Chocolade, the one and only”. Nick: “Ik ben het helemaal eens met Thomas, maar voor lunch pak ik de klassiekers: De Blonde Pater en Smaakrijk. Outfits scoor ik bij Make My Day. Zij hebben mooie spullen die qua prijs in een studentenbudget passen.” Wijnbar Lebowski is natuurlijk ook een gedeelde favoriet van de jongens. Samen ontfermen ze zich sinds kort over het Instagramaccount en maken ze esthetisch verantwoorde, maar informatieve beelden over de wijnen die ze schenken.

 


«QUOTE TO LIVE BY»

Nick: “Als je de beste wilt zijn moet je ook een keer hebben geroepen dat je de beste bent.” Thomas: “Je moet doorgaan tot je niet meer kan en dan ga je nog een keer door.”

»AVALON OVER THOMAS & NICK

It’s a true bromance! Of een ‘Lebroski’, zoals ze het zelf noemen. De vriendschap van Thomas en Nick is authentiek doordat ze deze allebei op nummer 1 hebben staan. Ze kennen elkaar dan misschien nog wel beter dan zichzelf. Ik hoop over 10 jaar aan tafel te schuiven in de zaak van Thomas en dan te zien dat Nick dicht in de buurt is, dat zou mooi zijn. P.S: Benieuwd naar de hidden gem van Nick? Check dan Koken aan de Waal en De winkel van Wendy.

 

 

Tekst: Avalon Diebels | Beeld©: Avalon Diebels
En lees hier, hier én hier meer over de andere dates van AD!

 

 

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed