What’s on this weekend – 16 t/m 18 februari

Posted By Judith Sterkenburg / 16 februari 2018 / 0 Reacties

Valentijn is officially over, maar niet getreurd! Ook dit weekend beleef je samen met je lief een ultiem culinair avondje Nimma by night. En zijn jullie na het bingewachten van al die romcom’s toe aan een actieve date? Check dan in bij het Honigcomplex voor de RunSuppliesbeurs, ga dansen op vunzige deuntjes of ga naar het Muzieum voor een échte blind date. Love is in the air!

diner-nijmegen

Culinair Nimma by night

…à la Lady en de Vagebond

Altijd al spaghetti willen eten als Lady en de Vagebond in de gelijknamige film? Dit is je kans! Want met Valentijn is alles geoorloofd. Boek je tafel bij het beste Italiaanse restaurant dat zich al 77 jaar een begrip mag noemen in Nijmegen; Merano! Viva del amore!

What’s on? Diner voor 2 bij Merano
Where? Lange Hezelstraat 33a
When? Iedere dag geopend van 16.30 tot 21.30 uur

…met ultiem uitzicht op de Waal

Proosten op de liefde met uitzicht op de Waal? Dat doe je bij de Meesterproef. Geniet van een avond culinaire verwennerij en laat je verrassen door de gerechten van dit seizoen. Met technieken als pekelen, wecken, roken en conserveren onderscheidt de Meesterproef zich als geen ander. In de omgeving van een oud fabriekspand is dit een romantisch diner 2.0.

What’s on? Diner voor 2 bij de Meesterproef
Where? Waalbandijk 14
When? Iedere dag geopend van 12.00 tot 00.00 uur

…in Oost(erlijke) sferen

In Nijmegen-Oost huisvest zich een pareltje waar prijs-kwaliteit hoog in het vaandel staat. Een eetcafé met de allure van een sjiek restaurant; Hobbema. Een wekelijks wisselend menu zorgt voor verrassende combinaties met producten van het seizoen. De sfeer is huiselijk en knus, echt iets voor the lovebirds!

What’s on? Diner voor 2 bij Hobbema
Where? Hobbemastraat 2
When? Iedere dag geopend behalve woensdag, vanaf 17.00 uur

rennen-en-fietsen

Rennen en fietsen in de Honig

Toch liever een actieve date? Ga dan vrijdag naar het Honigcomplex voor de eerste Runsuppliesbeurs in Nijmegen. Eerdere edities van deze hardloop- en fietsbeurs werden gehouden in Apeldoorn. Zowel de entree als de workshops zijn gratis, dus schrijf je nu nog in.

What’s on? Runsuppliesbeurs
Where? Honigcomplex
When? Vrijdag 16 februari van 18.00 tot 22.00 uur

party-love

Voetjes van de vloer

…op Vunzige Deuntjes

Samen een dansje wagen op vunzige deuntjes? Dat kan bij Waahalla dit weekend. Met een line-up van maar liefst vijf DJ’s kunnen jullie de hele nacht de heupen los gooien. 

What’s on? Vunzige Deuntjes
Where? Waalhalla
When? Vrijdag 16 februari 23.00 tot 04.00 uur

…met Zoete Zin

Meer van de zoete inval dan vunzige deuntjes? Ga dan zaterdag richting Waalhalla voor de speciale valentine flirt edition van Zoete Zin. De tickets zijn al bijna uitverkocht dus weer er snel bij!

What’s on? Zoete zin
Where? Waalhalla
When? Zaterdag 17 februari 23.00 tot 05:00 uur

muzieum-blind-date

Een échte blind date

Zin in een blind date pur sang? Ga dan samen met man- of vrouwlief naar het Muzieum. Vanwege de voorjaarsvakantie zijn er vele activiteiten georganiseerd waar jullie bij aan kunnen sluiten. Knutsel jullie eigen voelschilderij of waag je aan de expeditie ribbelroute, waarbij je de bloemetjes en de bijtjes op een hele andere manier ervaart.

What’s on? Voorjaarsvakantie bij Muzieum
Where? Ziekerstraat 6B
When? Vrijdag t/m Zondag van 09.30 tot 17.00 uur

Tekst: Nadine Jansen | Beeld: Unsplash

judith-sterkenburg

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed