What’s on this weekend – 23 t/m 25 februari

Posted By Judith Sterkenburg / 23 februari 2018 / 0 Reacties

Ben jij een van de lucky ones en heeft de griep je niet te pakken gekregen? Dan is het je plicht om dit weekend uit je winterslaap én in actie te komen! Er is zoveel te doen dat redacteur Judith de fijnste must-do krenten voor je uit de pap heeft gehaald. Say yes to a nice winter weekend!

flashday-de-paskamer

Flashday

Heb jij De Paskamer in de Bloemerstraat al van binnen gezien? Zaterdag is je kans! Want dan komen alle creatievelingen die De Paskamer huisvest samen voor een Flashday. Wat dat inhoudt? In ieder geval gratis bier én als je genoeg lef hebt – zoals de mannen het zelf noemen – kun je een van de dope tattoo flashes direct laten zetten. BijSmaak releaset vanaf 11.00 uur nieuwe sneakers en je kunt óók nog gratis dj-lessen volgen.

What’s on? De Paskamer Flashday
When? Zaterdag 24 februari van 11.00 – 18.00 uur
Where? Bloemerstraat 70
Meer info? Check het Facebookevent

couture-nimma-nights

Nimma nights

Met een ochtend waarbij de temperaturen nog vèr beneden het vriespunt liggen, is het zaterdag tijd voor een steaming hete avond. Of zoals de organisatoren het noemen: kom uit je winterslaap én in actie. Zaterdagavond breng je – tijdens weer een fijne COUTURE invites editie – je voeten van de vloer op de beats van DJ Normal 4 en MV. Tickets zijn 5 euro.

What’s on? COUTURE invites: DJ Normal 4 & MV
When? Zaterdag 24 februari van 23.00 – 05.00 uur
Where? Merleyn
Meer info? Check het Facebookevent

childsplay-bhalu

Childsplay

Kun jij binnenmens je nog herinneren hoe vrij je je als kind voelde als je buiten speelde? Nee? Ja? Laat aanstaande zondag het kind weer in je los tijdens de 4e editie van Childsplay bij Bhalu. Wat je kunt verwachten? Springen, dansen en tikkertje spelen in de buitenlucht voor grown ups. Ben je voor het eerst en wil je een proefles meedoen? Dat kan voor 5 euro. Reguliere tickets zijn 10 euro. Wel even reserveren van te voren.

What’s on? Childsplay 4e editie
When? Zondag 25 februari vanaf 11.30 uur
Where? Bhalu
Meer info? Check het Facebookevent

buur-beers-ballads

BUUR’s beers & ballads

Het bier staat klaar, de sound = check, laat de laatste zondag van de maand maar komen. Tijd voor de maandelijkse beers & ballads bij Café BUUR. Met zondag op het programma ‘Zonder Grond’ en het duo Miriam Moczko & Coert de Boe. Bring your friends en BUUR zorgt voor de rest.

What’s on? Beers & Ballads
When? Zondag 25 februari van 15.00 – 18.00 uur
Where? BUUR
Meer info? Check het Facebookevent

Tekst: Judith Sterkenburg | Beeld: Unsplash

judith-sterkenburg

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed