What’s on this weekend – 2 t/m 4 maart

Posted By Admin@LinkU / 2 maart 2018 / 0 Reacties

Dit weekend viert de stad al voorzichtig het begin van de lente: maar liefst vier nieuwe hotspots durven als eerste tijdens deze koude dagen te bloeien. Crazy coincidence: ze bevinden zich allemaal in de Stikke- en Lange Hezelstraat! Wat je verder nog kunt doen om warm te blijven? Check het moderne dansfestival in LUX en ga naar de voorrondes van je favoriete smartlappenfestival ‘De Dag van het Levenslied’.

moving-futures

Moving Futures

Het rondreizende dansfestival ‘Moving Futures’ doet dit weekend Nijmegen aan. Het gezelschap bestaat uit jonge makers van moderne dans van Dansmakers Amsterdam, Dansateliers, DansBrabant, De Nieuwe Oost en Random Collision. Verdeeld over het weekend zijn er acht optredens met verschillende thema’s.

What’s on? Dansfestival Moving Futures
When? donder 1 t/m 3 zaterdag maart
Where? LUX, kaartjes kopen? Zie het evenement.

voorrondes-dag-van-het-levenslied

Meelallen of auditie doen?

De voorrondes van je favoriete festival in mei zijn aangebroken. Wil je graag zelf op het podium staan of liever toch in het publiek zitten? In de Lindenberg dit weekend: de audities voor de Dag van het Levenslied. Zowel liefhebbers als uitvoerders van meezingmuziek met een lach en een traan zijn welkom.

What’s on? Voorrondes dag van het levenslied
When? vrijdag 2 maart en zaterdag 3 maart
Where? de Lindenberg.

opening-party-make-my-day

Make My Day Party

Het is jullie vast niet ontgaan, maar Make My Day heeft sinds kort zowaar twee winkels tegenover elkaar in de Stikke Hezelstraat: een voor de mannen en de ander voor de vrouwen. Om te vieren dat ze beiden na weken verbouwen en inrichten eindelijk geopend zijn, viert Make My Day groots feest! Waar is dat feestje? In de Merleyn of course.

What’s on? Openingsparty Make My Day
When? Zaterdag 3 Maart
Where? Merleyn

nieuwe-hotspots-stikke-hezelstraat

Vier(!) nieuwe hotspots ontdekken

De Stikke Hezelstraat is zoals gezegd twee pareltjes rijker geworden! Ga naar Make My Day Women voor een goede dosis vintage, interieur en hebbedingetjes en begeef je dan naar de overkant voor Make My Day Men: vinyl, kleren en cadeaus voor mannen. Loop een stukje de Lange Hezelstraat af en je bevindt je bij hotspot nummer drie: Blend conceptstore. Hier hebben de dames Amy en Michelle (die – hoe kan het ook anders – eerst bij Make My Day zaten) een hair salon meets lifestyle winkel geopend! Voor hotspot nummer vier hoef je wederom niet ver te lopen: Bold, een scandinavische fashionstore is een paar deuren verderop geopend onder leiding van Jolien Quaedvlieg.

Have a Foxlicious weekend!

Tekst: Lisanne Berendsen | Beeld: FollowFox, Unsplash, Dansfestival Moving Futures

 

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed