What’s on this Paasweekend – 30 maart t/m 2 april

Posted By Judith Sterkenburg / 29 maart 2018 / 0 Reacties

Trek je mooiste outfits maar uit de kast, want er komt een 4-daags weekend aan vol Paasgezelligheid; denk paasontbijt, paasbrunch en jawel: paas-party’s. Nog geen eet- of feestplannen met de familie, je lief of je BFF’s? Speur dan zeker deze lijst met maar liefst 11 HOTspot-toppers af naar je favo paas-place to be! Happy easter!

paasontbijt-nijmegen

Paasontbijten bij…

Relax paasontbijt @ Hotel Credible
Inclusief koffie naar keuze, verse jus met prosecco, croissant met kaas, ham of jam, vers fruit, cinnamon roll en een danish. Dit alles voor €15,00 per persoon.

Vega en vegan paasbrunch @ Tati
Vanaf 10 uur in de ochtend kun je genieten van een vegan (met o.a. scrambled tofu, lemon-blueberry taartje en broodje avocado) en vega paasbrunch (met o.a. scrambled eggs, houmous en carrotcake) voor €17 per persoon.

paasbrunch-nijmegen

Paasbrunchen bij…

Knusse paasbrunch @ Philipse koffie
Vanaf 12.00 uur een paasbrunch voor €15 p.p. In een fijne huiselijke sfeer geniet je van Monique haar ‘paasplank’ inclusief croissant, stol, jus, zoete lekkernij, een gekookt eitje, yoghurt en soep. Reserveren is gewenst!

Een Scandinavisch getinte paasbrunch @ Fika
Met vers brood en knäckebröd belegd met o.a. Noorse zalm, brie en serranoham, Skyr met vruchtjes, roerei en een zoete hap. Reserveren is handig en een vegetarische optie is ook mogelijk.

Paasbrunch met een twist @ de Villa
Op paasmaandag kun je hier terecht voor een paasbrunch met verse broodjes, fruit en eieren voor €22,50 p.p. en kun je ook aanschuiven om 16.00 voor de film ‘Resurrection’ bij FilmhuisO42.

Luxe paasbrunch in buffetvorm @ BUUR
Voor €17,50 p.p., inclusief koffie en thee, melk en sapjes vanaf 11.30 uur.

Over-the-top Franse Paastafel @ Landgoed Brakkesteyn – Restaurant Beau
Hier word je ontvangen met een glas bruisende Crémant, en kun je kiezen voor een twee- of drie-gangen menu voor respectievelijk €39,- en €55,- per persoon. De paastafel is goed gevuld met Franse klassiekers als rilette van eend, oesters en paté van gans.

pasen-kinderen-nijmegen

De hele dag Paasfun bij…

Pasen @ Blue/Juliette en MANNA
Bij MANNA serveren ze van 13.00-15.30 uur een feestelijke paasbrunch met warme gerechten uit de keuken en een rijkelijk gevulde visbar voor €33 p.p. met voor de kids een Paas knutsel & kleurtafel. Bij Juliette geniet je van de Sweet Easter lunch, met een aaneenschakeling van zoete & hartige hapjes, van 12.00 tot 16.00 voor €26 p.p. Extra leuk: op zondagavond wordt Juliette’s Blue Bar omgetoverd tot dansvloer en draait dj Helene Di Firenzi deuntjes van 18.00 tot 22.00 uur.

Paasontbijt/brunch/diner @ Restaurant in de Kazerne
Paasontbijt vanaf 09.00 uur voor €15 p.p. paasbrunch vanaf 12.00 uur voor €22,50 p.p. Voor het Paasdiner mag je van de à la carte kaart kiezen.

eieren-zoeken-nijmegen

Ook nog Paas-leuk…

Pasen @ de Pannenkoekenboot
Leuk voor met de hele familie. Lekker 2,5 uur varen over de Waal en genieten van pannenkoeken en warme bijgerechten.

Easter Jazz @ acht deelnemende cafés in Nijmegen
Geniet paasmaandag van live Jazz muziek in verschillende eetcafés en kroegen in Nijmegen-Oost.

Tekst: Lisanne Berendsen | Beeld: Unsplash

judith-sterkenburg

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed