Lentekriebels? Doe woon- & styling inspiratie op bij C-More Conceptstore!

Posted By Admin@LinkU / 3 april 2018 / 0 Reacties

Spring is in the air! Onze handen kriebelen om met ons interieur aan de slag te gaan; een grote opruimsessie en een strenge keuring wat mag blijven en wat weg moet is vaste prik. Stiekem wil je natuurlijk gewoon wat anders en als je daarbij wat hulp kunt gebruiken is er maar één deur waar je moet aankloppen: die van C-More Conceptstore.

Woon-walhalla

Ynske en Iris hebben een jaar geleden hun interieur-walhalla geopend en dat loopt als een trein. Gelegen bij het Honigcomplex matcht dat geheel bij de stijl die zij voeren: industrieel, fris en modern, inclusief een Scandinavisch tintje. Je kunt bij C-More Conceptstore terecht voor meubels, sanitair (ja! van die ontzettend knappe matte kranen en luxueuze ligbaden van Jee-O), maar ook voor accessoires en stationary. Kortom, aankopen voor het leven en hebbedingen om lekker weg te geven. Wie denkt dat het daarmee gezegd is voor dit woonparadijs aan de Waal heeft het natuurlijk mis. Ynske en Iris bieden namelijk ook een uitgebreide service aan in de vorm van persoonlijk interieuradvies en workshops. Met bakken ervaring – stylen bij bijvoorbeeld Ikea en V&D – zal je daarvoor bij hen in goede handen zijn.

Inspirerende workshops

Over dat laatste wat meer: de interieurworkshops. Hoe het werkt? C-More Conceptstore biedt een reeks workshops aan die je los, gecombineerd of compleet kunt volgen:
♥ Plattegrond en Indeling
♥ Kleur en Interieur
♥ Styling
♥ Verlichting en Interieur
♥ Materialen
♥ Terugkomdag


Los in de ruimte

Wij waagden ons aan de stylingvariant en mochten na een leerzaam uurtje stylinginformatie los in de ruimte van de conceptstore om onze eigen creaties aan de cursusgroep te tonen. Wat al snel duidelijk werd was dat het niet uitmaakte of je nou kwam met een vraag naar kleine leermomenten of met de handen in het haar: Ynske had als workshopleider oog voor ieders behoefte en opende daarmee zeker onze (design)ogen.

Praktische informatie

Los kosten de (interieur)cursussen € 50,-. Volg je ze allemaal of volg je er mee dan drie? Dan krijg je van de C-More-dames een fijne korting. Nog een kleine waarschuwing van ons: meld je op tijd aan want de workshops zijn razend populair en voor kleine groepen. De lente op je keukentafel? Bloemschikken is hip en een vers boeket maakt ieders dag een beetje leuker. Kijk daarom ook eens naar de C-More x Bloomon-workshop.

 

 

Tekst: Avalon Diebels | Beeld: Nienke Meijs

 

 

 

 

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed