What’s on this weekend – 20 t/m 22 april

Posted By Judith Sterkenburg / 19 april 2018 / 0 Reacties

Summer is already here en het liefst blijven we dit weekend dan ook urenlang plakken op het terras. A change of scenery tussendoor? Redacteur Nadine tipt een top 5 van lachen, gieren en brullen bij Misplaatste Grappen, vinyl concerten, op walkabout door het Honigcomplex tot het weekend sportief afsluiten. Wat je ook doet, de zon zal je in ieder geval vergezellen!

misplaatste-grappen

Grappen en grollen @ Nijmegen Centrum

Tijdens alweer de vijfde editie van Misplaatste Grappen, een festival waar je gegarandeerd schuddebuikend vandaan komt, worden op vier bijzondere plekken in Nijmegen cabaretvoorstellingen gegeven. Kies uit twee verschillende routes en check wat er op het podium staat bij De Lindenberg, de Bastei, Stadsbrouwerij de Hemel en Buurtcentrum ’t Oude Weeshuis. Cabaretiers Joosen en de Jager, Marieke Peper, Maya van As en Maarten van de Berg vullen gegarandeerd je avond met een lach.

What’s on? Misplaatste Grappen
When? Zaterdag 21 april
Where? Verzamelen bij de Lindenberg tussen 19.00 en 19.45 uur

record-store-day-nijmegen

Record store day @ Kroese, Waaghals & MMD

Nog nooit gehoord van Record Store Day? Dan is dit je kans om kennis te maken! Deze zaterdag veranderen alle onafhankelijke platenwinkels in Nederland in een klein podium waar de liefhebber van vinyl helemaal aan zijn trekken komt. Nieuwe hits, remixes of nooit eerder uitgebrachte platen worden ten gehore gebracht. Kroese, de Waaghals en Make My Day zijn in Nijmegen op zaterdag the place to be!

What’s on? Record Store Day
When? Zaterdag 21 april
Where? Kroese, de Waaghals en Make My Day

expeditie-honig

Op expeditie @ Honigcomplex

It’s party time bij de Honig! De  vierde verjaardag, van deze tot in 2022 bestaande samensmelting van hotspots, wordt dit weekend gevierd met een open dag. Dender dwars door de oude fabriek en bezoek de meer dan 150 ondernemers die hier gevestigd zijn en je verrijken met kunst, cultuur, ambacht en indoorsport. Ultieme zondag besteding!

What’s on? Expeditie Honig 2018
When? Zondag 22 april, van 12.00 – 17.00 uur
Where? Honigcomplex, Waalbanddijk

wijn-spijs-ivory

Wine meets spice @ Ivory

Zondag is het startschot voor zes middagen vol wijn, wijn en nog eens wijn. Bij fijne eet-hotspot Ivory schrijf je je in voor één, twee, vier of gewoon alle zes de middagen. Je leert meer over de vinificatie, de bereiding van wijn, wijn-spijs combinaties of ‘out-of-the-box-wijnen’. Extra bonus: je gaat naar huis met een dosis aan nieuwe (culi)kennis en sluit het weekend hoogstwaarschijnlijk a little bit tipsy af. Enjoy!

What’s on? Wijn en Spijs middag
When? Zondag 22 april
Where? Restaurant Ivory

fietsen

Enjoy the ride @ St. Anneke

Nijmegen is zondag het décor voor een feestelijk fietsevent: in het leven geroepen door twee jonge kankerpatiënten om geld in te zamelen voor Stichting Tegenkracht. Er zijn fietsroutes voor zowel families als de echte sportieveling. Ontdekken jullie Nijmegen op een tocht van 10, 30, 60 of 100 kilometer? Daarna kun je in ieder geval welverdiend met de pootjes omhoog en aanschuiven bij een heerlijke BBQ. Meedoen doe je al voor 20 euro, inschrijven kan nog via de site.

What’s on? Enjoy the ride, fietsevent
When? Zaterdag 22 april, eerste start om 10.00 uur
Where? Cafe St. Anneke

Tekst: Nadine Jansen | Beeld: Honigcomplex, Unsplash

judith-sterkenburg

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed