What’s on this weekend – 1 t/m 3 juni

Posted By Judith Sterkenburg / 31 mei 2018 / 0 Reacties

Buiten spelen is nóg leuker met een fijne tune op de achtergrond en laat de stad nu nèt dit eerste weekend van juni muzikaal omlijst zijn. Rocken in het Goffertpark, genieten van live muziek op historische plekken in de stad of in een fijn koffietentje… Wij zeggen: let’s invite June in!

nijmegen-klinkt

Music Maestro

Met 99 deelnemende groepen, 1438 musici en 16 podia kun je er echt niet omheen: dit weekend is het muzikaal feest in Nijmegen met Nijmegen Klinkt! De aftrap? Een streetparade op zaterdag en op zondag kriskras door de binnenstad diverse concerten op prachtige, historische locaties.

What’s on? Nijmegen Klinkt
Where? De Binnenstad (o.a. Plein 44, St. Stevenskerk en Valkhofpark)
When? Zaterdag 2 en zondag 3 juni

fortarock-nijmegen

Rock that booty

Is rockmuziek meer jouw ding? Dan zit je dit weekend goed in het Goffertpark om te genieten van de tunes van de beste Nederlandse rockbands tijdens Fortarock. Al sinds 2009 is dit festival er één waar vele liefhebbers uit hun dak gaan: enjoy!

What’s on? Fortarock
Where? Goffertpark
When? Vrijdag 1 en zaterdag 2 juni

muziek-open-slowcafe

Muzikale ontmoeting

Toevallig ooit gehoord van de Saz? Dit is hét muziekinstrument uit het Midden-Oosten. Mohadin Molly aka Masivan Kurdaxy, geboren in Irak, weet op dit tokkelinstrument precies de juiste snaren te raken en speelt zondag de sterren van de hemel bij OPEN, Slowcafe. Een muzikale ontmoeting waarbij muziek én levensverhaal samensmelten.

What’s on? Live muziek van Masivan Kurdaxy
Where? OPEN slowcafe
When? Zondag 3 juni

open-week-lindenberg

Ontdek de Lindenberg

Loop dit weekend zeker binnen bij De Lindenberg! Het Lindenberg Festival start namelijk op zondag 3 juni en alle cursisten laten een week lang zien wat zij hebben geleerd op het gebied van dans/theater/muziek en beeld in deze creatieve tempel. Daaromheen is een randprogramma gebouwd om te zien, en zeker ook om zelf te ervaren, wat voor ’n leuks je allemaal kunt ondernemen in je vrije tijd. Check de site voor meer info en let op: sommige voorstellingen zijn niet vrij te bezoeken.

What’s on? Lindenberg Festival
Where? De Lindenberg
When? Zondag 3 t/m zondag 10 juni

Tekst: Nadine Jansen | Beeld: Nijmegen Klinkt, Unsplash

judith-sterkenburg

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed