What’s on this weekend – 8 t/m 10 juni

Posted By Judith Sterkenburg / 7 juni 2018 / 0 Reacties

Voor alweer de 23e(!) keer sturen we je dit weekend op pad met een fijne lijst to-do’s. Verwacht veel buitenactiviteiten in allerlei soorten en maten, van festivals tot zonnebaden op het terras, sporten, wandelen, tuinen kijken en als het écht gaat onweren: binnen mooie kunst kijken. Follow that fox into the weekend!

parkingday-bloemerstraat

Park(ing)day

Dat de Bloemerstraat een grote make-over heeft gehad is je natuurlijk al lang opgevallen. Aanstaande zaterdag gaat dat nog een stapje verder. Tijdens Park(ing)day veranderen ondernemers, bewoners én kunstenaars in de Bloemerstraat hun parkeerplekken voor de deur tot heuse miniparkjes. Ga picknicken, zet een (tijdelijke) tattoo, doe yoga of een andere workshop, kijk theater, eet, drink én ENJOY!

What’s on? Park(ing) day Bloemerstraat
When? Zaterdag 9 juni, van 10.00 – 18.00 uur
Where? Bloemerstraat
Meer info? Check het Facebookevent

rooftop-cocktails-level4-nijmegen

Drift festival en cocktails

De Vasim slaat dit weekend weer op hol – euhm – drift tijdens het Drift Festival 2018. Verwacht een ‘kolkende dansvloer’ en zeven podiums met muziek tot in de late uurtjes. Kaartjes zijn tot op heden uitverkocht, dus we hopen dat je er een bemachtigd hebt. Check anders óf Ticketswap óf onze Nimma Festivalguide óf ga naar de buren voor een dakterras-cocktailparty bij Level4 voor een perfecte view op het festivalterrein, we like!

What’s on? Drift Festival
When? Zaterdag 9 juni
Where? De Vasim
Meer info? Check het Facebookevent

What’s on? Rooftop cocktailparty
When? Zaterdag 9 juni, vanaf 13.00 uur
Where? Level4
Meer info? Check Facebook

pilates-park-barrio-alto

Hokus pokus Pilates

Wil jij de magie van pilates ervaren en dat óók nog eens lekker buiten in het park? Lucky you, want a.s. zondag is Studio Kota weer @ the Park. Meld je van tevoren even aan en de kosten zijn 7,50 per persoon. Krijg je na afloop ook nog een lekkere healthy juice van Barrio Alto mee.

What’s on? Pilates bij Barrio Alto
When? Zondag 10 juni, 10.00 – 11.00 uur
Where? Barrio Alto
Meer info? Check het Facebookevent

explore-nijmegen

Explore Nijmegen

Wat we het liefste doen in het weekend? Naar buiten! We hopen dat de weergoden ons ook zaterdag en zondag goed gezind zijn, want dan kun je óf stadswandelen of in de mooiste Nijmeegse tuinen kijken. Let’s do some exploring.

What’s on? Nijmeegse Open Tuinendag
When? Zaterdag 9 en zondag 10 juni
Where? Diverse plekken in Nijmegen
Meer info? Check de website

What’s on? Starterswandeling door Nijmegen inclusief picknick
When? Zondag 10 juni, van 11.00 – 13.00 uur
Where? Startpunt op het Keizer Karelplein
Meer info? Check het Facebookevent

sieraden-marzee

Goud

Het is wel degelijk goud wat er blinkt bij de opening van maar liefst vier(!) nieuwe exposities bij Galerie Marzee zondag. Tot en met hartje zomer bewonder je hier bijzondere sieradencollecties.

What’s on? Opening 4 nieuwe tentoonstellingen
When? Zondag 10 juni, vanaf 16.00 uur
Where? Galerie Marzee
Meer info? Check het Facebookevent

Tekst: Judith Sterkenburg | Beeld: FollowFox, Unsplash

judith-sterkenburg

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed