What’s on this weekend – 15 t/m 17 juni

Posted By Judith Sterkenburg / 14 juni 2018 / 0 Reacties

Zondag staat in het teken van dé man in ons leven DAD! FollowFox-redacteur Nadine tipt op de valreep – voordat ze echt van haar zwangerschapsverlof gaat genieten – 5 originele Vaderdag to-do’s en daarnaast is er natuurlijk nog een hoop ander leuks te doen in Nimma. Happy weekend!

foodtruck-festival-trek

1) Foodie DAD?

Het is weer zover: TREK foodtruckfestival strijkt opnieuw neer in het Hunnerpark. Welke vader houdt er nu niet van een goed glas wijn, live performances en smakelijke streetfood-gerechten? Juist, TREK hem uit die luie stoel en ga naar het grootste openluchtrestaurant ooit en maak samen die culi ontdekkingsreis. Jullie lekkere TREK ga je hier zeker samen stillen!

What’s on? TREK Foodtruckfestival
Where? Hunnerpark
When? Vrijdag 15 t/m zondag 17 juni

houtbewerking-smeltkroes

2) Handige DAD?

De ultieme Vaderdag-verrassing is een doe-cadeau! Dus steek samen de handen uit de mouwen tijdens een creatieve workshop bij de Smeltkroes. Smeltkroeser Ab leert jullie hout bewerken, boren, schuren en zagen en uiteraard mag je het creatieve eindresultaat mee naar huis nemen. Reserveer via mailto:info@abhoutcreaties.nl, op zaterdag en zondag zijn nog een paar plekjes vrij.

What’s on? Houtbewerkingsworkshop
Where? De Smeltkroes, Ab’s Houtcreaties
When? Zaterdag 16 en zondag 17 juni

vaderdag-oortjeshekken-muziek

3) Muzikale DAD?

Een bezoek aan Oortjeshekken is altijd een goed idee! Schuif na een wandeling aan voor een over-the-top lunch of blijf avondeten, want dan is het dubbel feest: vijf koren performen hun favo songs en vervullen gegarandeerd jullie zaterdagavond vol vrolijke tunes.

What’s on? Koortjeshekkenfestival
Where? Oortjeshekken
When? Zaterdag 16 juni vanaf 19.30 uur

suikerfeest-nijmegen

4) Zoetekauw DAD?

De afsluiting van de Ramadan gaat vaak gepaard met veel, maar dan ook écht veel zoetigheid tijdens het Suikerfeest! Om dit te vieren staat Museumpark Orientalis bol van de festiviteiten rondom dit culturele feest. Dat het draait om verbinding en samenzijn met familie en vrienden is dan ook een goede reden om je vader mee te nemen en te genieten van zang, dans, workshops en met als hoogtepunt culinaire traditionele gerechten van Le Souk D’Orient.

What’s on? Suikerfeest Festival
Where? Museumpark Orientalis
When? Zaterdag 16 en zondag 17 juni van 11.00-17.00 uur

yoga-kula-workshop

5) Lenige DAD?

Is jouw DAD een workaholic en kan hij wel een lesje ‘uit het hoofd, in het lijf’ gebruiken? Geef ‘m dan op – of ga samen – voor de kennismakingsworkshop Critical Alignment Yoga (CAY) bij Michelle van Yoga Kula. Inspannen, ontspannen, loslaten én op zoek naar flexibiliteit en kracht in je lichaam. Klinkt goed toch om de zondag mee te starten.

What’s on? Critical Alignment Yoga workshop
Where? Yoga Kula
When? Zondag 17 juni van 10.30 – 12.00 uur (van te voren even opgeven en betalen)

Tekst: Nadine Jansen | Beeld: FollowFox, Unsplash

judith-sterkenburg

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed