What’s on this weekend – 6 t/m 8 juli

Posted By Judith Sterkenburg / 5 juli 2018 / 0 Reacties

Psst dit is het laatste weekend voordat de Vierdaagsefeesten in alle ernst losbarsten en onze stad the place to be is voor in- & outsiders! What to do? We gaan maximaal genieten van de Kaaij dé short editie, dansen bij de Wit Wasserij en buurten bij de Zaadelmakerij en de Paskamer. Enjoy!

de-kaaij-nijmegen

De Kaaij is back in town!

Dit jaar is de Kaaij anders dan anders: kleiner en slechts drie weekjes live. Wel super fijn: iedere dag geopend! Naast de fijne speciaalbiertjes, wijntjes en de usual foodtrucks om dorst en honger te stillen, is er ook de nodige entertainment. Waag een dansje bij de DJ Booth of ga jammen bij een van de vele live-acts. Bij deze een kleine greep uit het programma van dit weekend:

What’s on? Capoeira
When? Zaterdag 7 juli, 12.00-17.00 uur

What’s on? Vintage en flower power market
When? Zondag 8 juli, 12.00- 19.00 uur

What’s on? Community Art Project UFO
When? Het hele weekend!

de-wit-wasserij-nijmegen

Dansen bij de Wit Wasserij

Wist je dat De Wit Wasserij naast overheerlijke donuts en de handige wasserette ook leuke dansfeestjes organiseert? Zaterdagavond disco en R&B onder één parasol en ze vlammen al vroeg: ideaal na een dagje op het Waalstrand.

What’s on? Parasól meets de Wit Wasserij
When? Zaterdag 7 juli, 20.00 – 00.00 uur
Where? De Wit Wasserij

paskamer-zaadelmakerij-nijmegen

Op ontdekkingstocht bij…

De Paskamer

Creatieve broedplaats de Paskamer is zowel de afhaallocatie voor sneakerboetiek BijSmaak als tattoostudio Vliegwerk Premium. Op zaterdag slaan ze de handen ineen met Draaikunde, Beeldkunde en The Tribe. Denk flash tattoos, live art painting, een vinylmarkt en genoeg food en drinks.

What’s on? The Tribe x De Paskamer – Flash Day
When? Zaterdag 7 juli, 12.00 – 20.00 uur
Where? De Paskamer, Bloemerstraat 70

De Zaadelmakerij

Weer een totaal andere creatieve broedplaats in Nijmegen is de Zaadelmakerij. Dit weekend organiseren zij open dagen met een Zomerexpo. Loop heel het weekend vrijblijvend binnen, doe eventueel mee met een workshop, bezoek de kapper of de metaalwerkplaats en bewonder tussendoor de teken- en schilderkunsten van diverse cursisten.

What’s on? Open dagen met Zomerexpo
When? Zaterdag 7 en zondag 8 juli
Where? De Zaadelmakerij

Enjoy this pre-vierdaagse weekend!

Tekst: Lisanne Berendsen| Beeld: FollowFox, de Kaaij, Unsplash

judith-sterkenburg

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed